Жіночі комбінезони

Жіночий комбінезон в цьому 2015 році знову як ніколи популярний. В принципі, цей предмет гардероба завжди займав свою важливу нішу в гардеробі багатьох жінок, але в цьому році він - must have цього сезону.

Багато люблять його за те, що він виступає повноцінним предметом гардеробу, а інші ж часто не розуміють, як поєднати його в своєму звичному стилі.

Комбінезон – універсальний предмет гардероба

Як вже говорилося, комбінезони можуть бути самостійним предметом образу. А все тому, що якщо ви одягли його, то вам вже не доведеться мучитися з правильним поєднанням верхньої та нижньої частини образу, адже іноді важко підібрати верх і низ так, щоб вони гармоніювали між собою. А він вирішує цю проблему.

Крім того, такий предмет гардеробу примітний ще й тим, що підходить усім дівчатам і жінкам, незалежно від зростання і типу фігури. Вибираючи його по своєму стилю, не забудьте тільки про те, що якщо верх комбінезона вільний, то низ повинен бути більш вузькою, і навпаки – щоб не виникло ефекту мешковатости.

І взимку і влітку

Те, що вони постійно удосконалюються і створюються все нові і нові фасони, дозволяє носити їх практично круглий рік. Влітку актуальні комбінезони з спідницею внизу або комбінезони з шортами, які дуже зручні, особливо на кожен день. А вироби, пошиті з легкої шифонової тканини, дозволять і в спеку носити на роботу комбінезон з брюками. 

Взимку ж комбінезони з брюками допоможуть вам урізноманітнити гардероб і хоч трохи відволіктися від светрів і звичайних штанів а так само відмінно поєднуються і з кардиганами, і з піджаками.

Використання комбінезонів в різних стилях одягу

Багато дизайнери, намагаючись виділитися, почали придумувати найрізноманітніші варіації фасонів і тканин, які використовуються для комбінезонів.

Так, для ділових жінок, які дотримуються дрес-код або ж просто віддають перевагу діловий стиль-це вироби може стати стильною родзинкою гардеробу без виходу за рамки стилю. Сьогодні їх можна знайти в магазинах у вигляді сполучених штанів з блузою або ж просто строгого фасону, який передбачає наявність класичних брюк знизу. Вибираючи нейтральні спокійні кольори – чорний, темно-синій, бежевий, ви зможете виглядати оригінально, не втрачаючи ділової нотки в образі.

Для любительок стилю кежуал, і особливо його напрямки street casual, відмінним вибором стане комбінезон з деніму. Його можна комбінувати і з кедами, і з балетками, а більш сміливі дівчата вміють носити комбінезони навіть з підборами. До джинсових комбінезонам добре підходять куртки і жилети з аналогічної тканини, шкіряні косухи і парки, що стали так популярні в цьому році. 

А для любительок одягнутися жіночно і підкреслити свою крихкість модна індустрія має безліч варіацій комбінезонів з легких, струменистих тканин з різноманітними принтами і яскравими квітами. Квіткові візерунки, анімалістика і плісировка – всі ці тренди втілюються і в цьому предметі гардероба.

Тому, приглянитесь до комбінезону – незвичайного, але зручного й універсального предмета одягу.

Комбінезон EDA - #3040010
  • -63%
800 грн. 2 169 грн.
Комбінезон TRUSH - #3040393
  • -62%
299 грн. 779 грн.
Комбінезон LYBASHA - #3040606
  • -67%
299 грн. 899 грн.
Комбінезон LYBASHA - #3040607
  • -67%
299 грн. 899 грн.
Комбінезон MIGGON - #3040666
  • -64%
299 грн. 821 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: