Як вибрати спортивну форму

Що ви знаєте про спортивний одяг? На що звертаєте увагу в першу чергу при виборі легінсів або футболки для тренувань? Насправді дуже важливо вміти підібрати правильну спортивну форму. Адже в красивому і зручному одязі поліпшується не тільки ефективність тренування, але і настрій. 

Спортивний одяг

Одяг для занять спортом повинна бути гігієнічною, тобто дихаючої. Важливо, щоб тканина добре пропускала повітря, вбирала зайву вологу і була еластичною. Спортивний одяг не повинна бути важкою або незручною. Під час тренувань вам не повинні заважати різні кишеньки, замочки або інший декор. Якщо вам потрібен хороший спортивний костюм, то вибирайте його з урахуванням оцінки якості, а не краси. 

спортивний костюм

Слід згадати про найпоширенішому міфі - для тренувань немає нічого краще, ніж одяг з натуральних тканин, а точніше - з бавовни. Безсумнівно, бавовна - це найкращий вибір, але не для спорту. Натуральна одяг дуже легко розтягується і ваші улюблені бавовняні лосини швидко витягнуться на колінах, а толстовка - на ліктях. На сонці одяг з натуральних тканин швидко вигорає і втрачає свій колір. У мокрому стані бавовна втрачає свої дихаючі властивості, легко вбирає запахи, особливо запах поту. Так що, вибираючи собі форму, врахуйте всі достоїнства і недоліки тканин.

Спортивні брюки

Для різних занять спортом потрібна різна одяг. Наприклад, для бігу потрібно одягати легкий одяг. Зручні шорти і вільна майка будуть найкращим вибором. Влітку одяг має бути максимально світлою і тонкою. Взимку - багатошаровою і натуральної, щоб зберігати тепло і не пропускати холод.

Одяг для бігу

Для інтенсивних тренувань у залі підійдуть легінси з топом з еластичних матеріалів - вони не будуть сковувати ваші рухи. Ліф повинен максимально підтримувати ваші груди - краще всього вибрати спеціальні моделі для занять спортом.

Одяг для тренувань

Що стосується взуття, то їй потрібно приділити особливу увагу. Неправильно підібрані кросівки можуть підкосити всі ваші тренування. Взуття повинна бути якісною, зробленого з натуральних матеріалів. Існують дихаючі моделі з різного виду сіточкою. Але найголовніше - це правильна підошва. Щоб не заробити плоскостопість або не підвернути ногу, потрібно вибирати пористу підошву з функцією амортизації і підтримкою стопи.

Одяг для спорту
Топ CARMI - #3041458
    379 грн.
    Топ CARMI - #3041460
      379 грн.
      Майка MILLI - #3041159
        499 грн.
        Топ CARMI - #3041461
          379 грн.
          Топ CARMI - #3041459
            379 грн.

            Перейти в каталог

            Поділитися: