Що повернулася в моду з 90-тих?

Це були лихі 90-ті, коли діти ще не сиділи в контакті, адже у них навіть не було комп'ютерів. Коли молодь носила яскраві футболки, спортивні костюми, бейсболки з написом "USA", а господині з нетерпінням чекали нові серії "Санта-Барбари" і "Смачно з Борисом Бурдою". Крім позитивних речей можна згадати і негативні, адже в ті часи процвітав бандитизм: було модно носити малинові піджаки, ланцюги і шкіряні куртки. Речі з 90-х не раз поверталися в моду, але що стало популярним саме зараз ми вам розповімо. 

Чокер був справжньою знахідкою в часи диско. Зрозуміло, він з'явився набагато раніше, але найбільшу популярність придбав саме в 90-тих роках. Якщо хтось досі не знає, що це за прикрасу, ми обьясняем - це намисто, яке щільно прилягає до шиї. Найбільш знаменитий чокер з 90-тих - це чокер у вигляді татуювання. Але зараз існують вироби різної форми і матеріалів: з мережива, шкіри, у вигляді стрічок та інші.

Свитшоты oversize - ще одна річ, яка прийшла до нас з далеких 90-тих. Тоді їх поєднували з високими джинсами- "варьонками", а зараз можна носити з шортами і спідницями-міді. Сукня-комбінація - це модний тренд, якого довгий час дотримувалася сама Кейт Мосс. Легкі тканини, мережива, тонкі бретелі - це все характерно білизняному стилю, а сукня-комбінація - найяскравіший приклад такої одяг, яка в моді вже не один сезон. 

Джинсова куртка - по-моєму, це незамінна річ, яка ніколи не вийде з моди. Вона повинна бути в гардеробі кожної дівчини. Її можна носити з чим завгодно: з брюками, спідницями, сукнями. У холодний літній вечір вона послужить відмінним доповненням вашого кэжуального лука.

Джинсовий комбінезон - ще одна річ з деніму, яка прийшла до нас з далеких 90-тих. Зручно, стильно й ефектно, а в поєднанні з кедами і футболкою - ідеальний варіант. Штани, джинси та спідниці із завищеною талією - тут і говорити нічого. Самий зручний спосіб підкреслити присутність талії, який вже давно в тренді.

Можна згадати і багато інших речей, які повернулися до нас з 90-тих, але вище згадані найбільш актуальні в цьому сезоні. Ще раз уверяемся в тому, що мода циклічна. Цікаво, що буде модно через рік?

Поділитися: