Типи жіночої нижньої білизни

Жіноча білизна це один з найбільш інтимних деталей жіночого гардероба. Правильно підібрана білизна здатна розпалити полум'я в будь-якому чоловікові. Адже прикриваючи найінтимніші частини тіла, залишається місце для фантазії, а для сильної статі це дуже важливо. Кожна жінка має у своєму гардеробі як мінімум два десятки трусиків. І всі вони просто життєво потрібні в залежності від настрою і ситуації.


Вибираючи нові трусики жінки в першу чергу звертають увагу на матеріал, з якого вони зроблені, а потім на модель. Розрізняють три типи трусиків: maxi, midi, mini - в залежності від глибини вирізу. Розберемося докладніше в класифікації такого пікантного елемента гардероба.
Максі це саме закрите білизна, виглядає як подовжені обтягуючі шорти, найпопулярніші представники - панталони. Також до закритих моделей відносять боксери або укорочені шортики. Така модель дуже популярна завдяки безлічі квітів і різноманітних дизайнів.


До типу міді відносяться трусики сліпи. Це найпопулярніша модель в світі. Цю модель трусиків має у своїй шафі кожна панночка напевно. Вони закриті ззаду, і мають досить широкі смужки на боках. До слипам можна віднести модель білизни під назвою "кюлот". Вони мають дуже низький виріз на стегнах, і це робить попу більш привабливою.

Також до окремого типу міді можна віднести і трусики "танка". Ця модель досить відкрита ззаду, і низька спереду, до того ж передня і задня частина білизни з'єднані дуже тонкими смужками тканини або резиночками.
Окремий тип - міні. Це улюблений тип білизни жінок для теплої погоди. Найпопулярніша модель це, звичайно, бікіні.

Просто кажучи, це два маленьких трикутничка тканини ззаду і спереду. Якщо вам потрібно білизна, яке буде максимально непомітною під одягом, тоді вибирайте стрінги. Це білизна максимально відкриває всі принади жіночого тіла.

Спереду невеликий шматочок тканини, а ззаду дуже маленький, так сказати "чисто символічний". У свою чергу стрінги теж можна розділити на кілька типів, а саме: G-стрінги - відкриті трусики з дуже низькою лінією талії, а ззаду тільки маленький трикутник; V-string - схожі на G-стринги, але відрізняються тим, що цей трикутник виконаний з тонких гумок або тасьми, а не суцільний тканини; T-string - мають трикутник з тканини тільки спереду, а ззаду - тонка смужка тканини або резиночка, що утворює букву Т, яка може бути оздоблена стразами або чимось іншим; З-стрінги - самі відкриті трусики, які не мають гумок по боках, вони тримаються тільки на силіконовому каркасі і прикривають тільки саме інтимне місце.

Перейти в каталог

Поділитися: