Жіноча спортивна сумка

У світі моди можна відзначити особливу нішу аксесуарів – жіночі сумки для фітнесу.
Найкращі спортивні моделі створюються відомими світовими брендами.
Відлунням спортивного ухилу в моді на 2015 рік є сумки-пояс, які повернулися в моду з далеких 90-х років.

Сумки мішки жіночі з колекцій іменитих дизайнерів на показах мод 2015 року дозволять виглядати чарівно. Вони настільки зручні і місткі, що спортивним активним представницям прекрасної статі вони стануть незамінними помічниками. Ці сумки зустрічаються у наступних колекціях іменитих брендів: «Lanvin», «Marni», «Giorgio Armani», «Ralph Lauren» і «Givenchy». Меншого розміру сумки-торби з твердим дном випустили у Nina Ricci і Moschino. Для їх пошиття використовувалася не тільки натуральна шкіра, а також текстильний матеріал і екзотична шкіра.

На показах трендових сумок 2015 року виділяють ще один досить стильний аксесуар – сумка-боулінг. Подібні молодіжні жіночі сумки є прототипами сумок для гри в боулінг. Вони відрізняються від інших спортивних сумочок середніми розмірами, наявністю 2-х коротких ручок. Варто відзначити, що сумка-боулінг ніколи не виходить з моди, тому модницям неодмінно варто придбати модель подібного крою. Цю модель полюбили багато жінок завдяки її функціональності.

На показах активні дівчата звернули увагу на нову колекцію сумок-снікерсів Alexander Wang. В його аксесуарах поєднується елегантність і спортивні риси. Дизайн сумки для спорту жіночої від цього дизайнера підійде для поєднання з різними стилями одягу.

Спортивний шик присутня в аксесуарах від Marc Jacobs - бренду «Marc».

Місткими яскравими сумками може похвалитися бренд «Anya Hindmarch».

Актуальні в 2015 році і великі спортивні сумки. Вони увійшли до колекції «Весна 2015». Великі розміри сумок спортивного призначення відрізняються особливою функціональністю – в них міститься велика кількість таких потрібних для активних дам речей. До того ж трендові жіночі спортивні сумки можна носити з одягом практично будь-стилістики (виняток – жіночний і елегантний образ). Подібні місткі аксесуари подані у Topshop Unique.

Хороший смак можна продемонструвати, придбавши спортивну сумку від кращого елітного бренду спортивних сумок – «Ferrari». Компанія виготовляє свої моделі з текстилю та натуральної шкіри. У бренда з року в рік простежується тенденція – поєднання 2-х кольорів: чорний і червоний. Трендові жіночі спортивні сумки від «Ferrari» незмінно прикрашає логотип – баский жеребець. Ці аксесуари не тільки якісні, але й досить практичні.

Люксовий сегмент спортивних сумок представлений і англійською брендом «Fred Perry». Фірмовий фасон дизайнера – «барило» округлої форми з фірмовою «фішкою» на боці – зручний місткий відсік. У 2015 році будуть актуальні стримані відтінки таких кольорів: сірий, коричневий, чорний. Фірмовими залишаються смугасті ручки. Для пошиття спортивних сумок використовується якісна штучна шкіра.

Перейти в каталог

Поділитися: