З чим носити кольорові колготки

Колготки - важлива частина жіночого гардеробу не тільки в холодну пору року, але і навесні, і влітку, в прохолодні вечори. Чорні і тілесні це буденність, вони є в шафі навіть у бабусь, а ось різнокольорові, яскраві колготки – доля юних модниць. Кольорові моделі колготок можуть не тільки зігріти, але й цікаво завершити модний образ, виділити вас з натовпу. З чим поєднувати яскраві кольорові колготки, щоб виглядати на всі 100%?

У магазинах цілком реально знайти той колір який вам до душі, і саме це розмаїття найбільше і збиває з пантелику. Не розуміючи, як правильно комбінувати колготки з іншою частиною одягу, і найголовніше створити стильний образ, а не виглядати смішною, ми переносимо покупку на потім. Правильне поєднання речей, і є ключем до побудови гармонійного образу. Щільні матові колготки сірого, фіолетового, коричневого і бордового кольору запросто замінюють чорні, буденні колготки. Граючи з колірними ансамблями, важливо не забувати про гармонію кольорів.

Добре поєднуються, наприклад, бордо з одягом насиченого сірого, синього, фіолетового і темно-зеленого кольору. Бірюзові моделі – шикарно виглядають з речами яскраво-синього, кремового або білого кольору. Відтінки помаранчевого, червоного і звичайно ж, улюбленого рожевого цікаво поєднуються з вбранням не менш яскравих і строкатих кольорів. Комбінуйте кольору як художник, фантазую над власною палітрою.

Зверніть увагу, що колготки одного кольору з спідницею, шортами і взуттям, помітно подовжують ноги і підкреслить талію . Якщо ви вже обзавелися цікавою моделлю колготок, яскравого кольору, але все ж сумніваєтеся з чим вдало з'єднати їх, вам допоможе універсальний раду – виберіть один аксесуар в тон колготкам, наприклад, пояс, шарф, чи не більшу сумочку, а всю решту одягу виберіть одного кольору. Безпрограшним вважається поєднання кольорових колготок з однотонним яскравим верхом (водолазці, топу або трикотажної кофтині).


Як ви самі розумієте, варіантів модного поєднання кольорових колготок з одягом досить багато. Не бійтеся експериментувати, адже саме це зробить акцент на вашій індивідуальності, впевненості і неповторності. 

Колготи - #3009837
    149 грн.
    Колготки - #3009827
      129 грн.

      Все товары акции "Кольорові колготки!"

      Поділитися: