Вибираємо спортивний одяг. Що слід врахувати?

На вулиці весна! Це значить... Ні, не те, що розпускаються дерева і починає зеленіти трава. Це значить, що пора бігти в спортзал! Так-так, весна-весни, а за здоров'ям і фігурою треба стежити. Тим більше, ця пора миттєво пролетить і настане пляжний сезон, коли ви повинні виглядати на всі сто відсотків.

Важливою складовою тренувань є регулярність, упорность і правильна техніка виконання вправ. Але не менш важлива деталь - це спортивна форма. Адже від зовнішнього вигляду залежить і наш настрій. Якщо ви наділи стару пошарпану форму, в якій можна тільки на городі картоплю копати - ви не будете настільки віддаватися тренуванні, як у нових стильних легинсах, які притягують погляди оточуючих. 

Яку ж форму вибрати? Найпоширеніший варіант - це чорний топ з легінсами. Але зараз величезний вибір спортивного одягу різноманітної колірної палітрі. Дуже актуальні яскраві принти - як геометричні, квіткові, так і абстрактні. Такий одяг можна побачити в колекції Adidas by Stella McCartney. Відмінно виглядають контрастні вставки в - як в спокійних тонах, так і в яскравих. З допомогою таких деталей можна навіть візуально скоректувати фігуру.

Якщо ви хочете підняти настрій собі і оточуючим  - надіньте форму в неонових тонах. Такий одяг виглядає яскраво, свіжо і насичено і ідеально підходить для активних занять фітнесом. Для пасивних видів спорту, таких як йога, пілатес підійде форма в спокійних пастельних тонах. Вона налаштує вас на потрібний лад і допоможе максимально розслабитися. Вибирайте зручні речі - розкльошені брюки вже давно вийшли з моди, так і будуть вам заважати виконувати вправи.

При виборі спортивного одягу потрібно звертати увагу на безліч факторів. Тканина повинна бути якісною, добре пропускати повітря і не затримувати вологу. Шви вироби повинні бути рівними, без стирчать ниток. Якщо у вас є можливість - розтягніть тканина в руках і подивіться, як вона себе веде. Віддайте перевагу виробам без зайвих атрибутів - замочків, застежок, бо вони можуть заважати вам на тренуваннях. Підберіть спортивне білизна - адже воно також відіграє важливу роль. Неправильне білизну під час тренувань може заподіяти дискомфорт. Дотримуйтесь наших порад і будьте красиві!

Штани RUBI-H1 - #3042216
    1 019 грн.
    Штани RUBI-H1 - #3042219
      1 019 грн.
      Штани RUBI-H1 - #3042218
        1 019 грн.
        Майка MILLI - #3041159
          499 грн.
          Штани RUBI-H1 - #3042217
            1 019 грн.
            Топ CARMI - #3041462
              379 грн.
              Штани RUBI-H1 - #3042220
                1 019 грн.

                Перейти в каталог

                Поділитися: