Унікальний кардиган від Лало

Кожна жінка, щоб підкреслити свою індивідуальність готова на багато що. А що може краще відкрити характер, настрій і внутрішній світ жінки, як речі ручної роботи?

Кілька років тому модні покази, соц. мережі, фешн тусовки, так і просто заполонили вулиці міст чудові об'ємні кардигани. Особливі вони тим, що пов'язані в особливому об'ємному 3D стилі і колір "перетікав" з одного в інший. Вони відразу ж сподобалися жінкам, багато почали шукати де їх придбати або замовити, а ще деякі почали в'язати кардиган самостійно. Але, далеко не всі знали, що ця річ не випадково "випала" з шафи якийсь модниці, і раптово стала популярною, у неї є творці і своя історія.



Грузинські дизайнери сестри Ніна і Лало Долідзе створили з вовни щось неймовірне. Шикарний, об'ємний, м'який і теплий, і неймовірно стильний, кардиган чудово захищає від негоди. Він унікальний ще й тим, що відноситься до демисезонному гардеробу. Він призначений для того часу, коли ще не дуже холодно, але все ж вже хочеться одягнути щось наверх.

І не дивлячись на те, що кожна дівчина намагалася купити або зв'язати щось подібне, цей кардиган виглядає незмінно унікально на кожній його власниці. Ніжні натури вибирали ніжні, пастельні кольори, наприклад, молочний який перетікав в рожевий, а потім у блакитний.

Під джинси і кросівки відмінно поєднувалися сині з червоними нитки. Дуже популярною стала і модель в однотонному варіанті, а вибір кольору це вже ваша особиста справа, справа смаку.



Не дивлячись на те, що кардиган Лало, це не новинка цього року, але він все ж залишається стильною деталлю гардероба, і дівчата які обзавелися цієї модної річчю, не поспішають відкладати цей унікальний кардиган з великими об'ємними косами, далеко в шафу.

Поділитися: