Створюємо образи з деніму

Джинсовий одяг – нестаріючий тренд, який завжди виглядає актуально і стильно. Сучасна мода дозволяє одягати речі з деніму не тільки в будні, але і використовувати його як варіант елегантного вечірнього образу. Сьогодні Garne розповість, як вдало інтерпретувати джинс в яскравих луках.

Міні спідниці з джинса

Ця деталь гардеробу – незамінна річ будь-якої дівчини. Спідниця підкреслить красу ніг і додасть жіночності, її можна комбінувати як з широкими светрами, так і блузами або сорочками.


Бунтарська джинсовка

Мода на джинсові куртки впевнено крокує світовими подіумами. Така верхній одяг, безсумнівно, стане в нагоді для створення ультрамодних і свіжих образів. Особливо яскраво виглядають джинсівки з принтами або нашивками.


Стильні сорочки

Сорочки з деніму - незамінна річ для створення романтичного, повсякденного образу. Її можна комбінувати з шкіряними спідницями, темними штанами або брюками. Така джинсова деталь дозволяє відчувати себе комфортно і стильно в будь-якій ситуації.


Елегантні сукні

Жіночні і легкі сукні з деніму, безумовно, прикрасять ваш гардероб. У літній час, коли стоїть спека, тонкі джинсові сарафани - найкомфортніший варіант для створення ніжного лука.


Бойфренди

Що може бути практичніше ніж джинси? Напевно ще не придумала такої речі, яка могла б замінити їх. Бойфренди – один з найпопулярніших різновидів джинсів на сьогоднішній день. Вони мега комфортні і виглядають особливо стильно, підходять для створення як повсякденних луків, так і для вечірніх променадів. Цікаві в поєднанні з сорочкою або масивними кофтами.


Джинсові комбінезони

Комбінезони не виходять з моди ось уже десятки років. Вони славляться своєю комфортністю, особливим стилем і цікавим видом. Саме така річ доведеться за смаком активним жінкам, а також прекрасно підійде вагітним. Комбінезон можна поєднувати з кросівками, однак з підборами він буде виглядати не менш привабливо.


Одяг з деніму - це стильно, комфортно і практично. Створюючи образи з таких речей, ви обов'язково будете в тренді, при цьому відчуваючи себе зручно.

Перейти в каталог

Поділитися: