Що таке коктейльне плаття?

Ми часто чуємо прохання одягнути на захід коктейльне плаття, чи повідомляючи про дрес коді на роботі стоїть вимога одягати сукню коктейльного типу. Що ж це за коктейльні сукні, як вони виглядають куди їх носити, спробуємо сьогодні розібратися. Коктейльне плаття або плаття-коктейль – це вкорочене плаття середньої довжини, злегка закриває коліна без рукавів і коміра.

Зимовий варіант більш закриттів, а річний відкриттів і вдало комбінує в собі пропорції закритих і відкритих частин тіла. Це плаття назавжди залишиться класичним елементом базового жіночого гардеробу, так як саме воно втілення жіночності та сексуальності.

Зараз ці сукні просто не замінимі на світських раутах, вечірках і просто виходах у світ, звичайно ж в доповненні з відповідними аксесуарами. Кожна жінка зобов'язана мати у своєму гардеробі три - чотири коктейльних сукні, так як саме ця модель як не можна вдало комбінується з жакетами, жилетами, болеро, не великими клатчами для створення сучасного і зручного способу. І не важливо з чим ви одягнете плаття такого типу, з високим каблуком шпилькою або балетками на низькому ходу, успіх вам гарантований.

Поділитися: