Підбираємо пояс до сукні

Ніщо так не перетворює плаття, як гармонійно підібраний ремінь або пояс. Гарний ексклюзивний аксесуар зможе не тільки покращити образ, але і незвичайно оновити, змінити і додати «нове прочитання» в силует. Однак серед різноманіття моделей ременів і поясів під сукню нескладно і розгубитися. Спробуємо внести ясність.

Типи поясів і пасів до сукні

Кожен пояс з усього моря різноманітності несе три основні функції: ремінь або підтримує одяг, або підкреслює талію, або виступає елементом прикрашення. Самий чудовий варіант, коли пояс може успішно поєднувати у собі ці практичні та естетичні характеристики.

Ремінець. Являє собою вузький ремінь, зроблений з шкіри або на тканинній основі. Це класичний образ завжди в тренді. Одноколірний ремінець чудово підійде до ділового сукні, особливо в поєднанні з сумочкою і туфлями. Для коктейльних суконь можна використовувати яскраві контрастні кольори ремінця – це створить додатковий акцент на талії і чарівним чином оновить вбрання.

Пояс-ланцюжок. Оригінальна прикраса, яке підійде не для всіх типів фігури і крою сукні. Тонка витончена ланцюжок буде вдало виглядати з сукнями-сорочками на виразною талії.

Широкий пояс. Сукня з широким ременем ненав'язливо підкреслить спокусливі вигини й зробить акцент на фігурі. До таких ременів відносяться пояси і ремені-гумки. Кожна модна колекція неодмінно похвалиться нарядами, опоясаними широким ременем.

Пояс-корсет. Широкий ремінь в особливо жорсткому виконанні – міцна джинса, шкіра, щільна матерія. Це ремінь покликаний яскраво виділити талію, створивши фігуру типу «пісочний годинник». Пояс корсет відмінно виглядає на довгих спадаючих вільних сукнях, але і пишні короткі сукні з поясом подібного типу виглядають виключно.

Як зав'язати пояс на сукню

Зрозуміло, деякі ремені оснащені спеціальними пряжками і застібками, так що проблем з закріпленням пояса на талії не викликають. Однак коли справа стосується довгих поясів, то спритність і вміння не зашкодять.

Пояси-пояси передбачають обвиття навколо талії. При цьому кількість оборотів може варіюватися від одного до трьох. Класичний спосіб «організації» м'якого пояса на сукню – традиційний бант.

Витончений, жіночний бант додасть неповторний шарм і чарівність, який пояс ви б їм не закінчували. Бантик ідеально виглядає як на талії, так і під грудьми, і на стегнах. При цьому бант може бути зав'язаний як нарочито недбало, так і ідеально рівно, залежно від стилю і моделі сукні.

Що ж стосується жорстких ременів, вони зазвичай зав'язуються на лаконічний одиночний вузол або вузол-петлю. Особливою естетикою відрізняється ремінець, зав'язаний подвійним вузлом.

Безумовно, вибрати підходящий ремінь або пояс до сукні – не така вже проста наука. І тому перш ніж ремені жіночі сукні купити, потрібно точно визначитися з типом вашої фігури, тверезо оцінити свої достоїнства і добре собі уявляти під що ви будете носити той або інший ремінь. Тільки тоді пояс і ремінь зможе перетворити ваш наряд і вигідно підкреслити форми.

Перейти в каталог

Поділитися: