Модні туфлі човники з гострим носом

Мода штука мінлива. Ще не так давно мега популярними були туфлі типу лабутены, з великою захованої підошвою в ділянці носка і височенних підборах, на яких хіба що сидіти зручно, а сьогодні це вже не комільфо. Часто кажуть, що все нове, це добре забуте старе. Мабуть варто погодиться. Згадайте, як років десять тому було нереально популярними туфлі з довгим гострим носком. Не сама практична річ, так як із-за його довжини при носінні він перегибался залишаючи гарні сліди. І відповідно носок постійно протирался, такі собі туфлі самоходи. Чому хтось з дизайнерів вирішив, що вже пройшло достатньо часу і можна згадувати про забутих туфлях з довгим носом.

Так от, в 2015 році човники з довгим носом, обов'язковий маст хев, іншими словами річ, яку стилісти рекомендують однією з перших прикупити в цьому сезоні. Звичайно ж, туфельки трохи змінилися. Головним нововведенням стала – простота. Так – так! Жодних стразів, ланцюжків і декору.

Прості однотонні лаковані човники на середньому каблуці. Носочок звичайно ж гострий , але вже не такий довгий як колись, що значно спрощує експлуатацію. Ну і висота каблука не може не радувати, так як на такій шпильці значно простіше ходити.

Найприємніше, що човники можна поєднувати фактично з усім. Не важливо, що ви виберете, або джинси бойфренди, або ж легке шифонове плаття бездоганність образу гарантована. 

Поділитися: