Лайфхаки для високих підборів

Ніхто не посперечається з фактом, що  взуття на високих підборах не найзручніша. Але ми, як справжні жінки, все ж купуємо її і терпимо нестерпні муки, що б виглядати красиво і жіночно. Особливо це стосується неправильно підібраного взуття або нової, ще не втоптаним. Ну що тут сказати - краса вимагає жертв. Що ж можна зробити, щоб відчувати себе на підборах максимально комфортно? Зараз розберемося!

 

Важливо знати декілька правил вибору зручного взуття на підборах. У першу чергу, зверніть увагу на гладкість підошви. Адже занадто гладка - буде ковзати по підлозі і ви будете почувати себе балериною на льоду. Якщо ви вже придбали такі туфлі, то потріть підошву наждачним папером, що б поліпшити тертя підборів про поверхню і, відповідно, їх стійкість.

 

Ще одне важливе правило - вибирайте легку взуття. Занадто важка свідчить про неякісність моделі. Походивши в таких туфлях, ви будете відчувати, як ніби на ваших ногах кайдани, а не модні “лабутены”.

 

Вибирайте взуття за розміром! У тих ситуаціях, коли бажані туфельки залишилися в одному розмірі і ледве ледве сидять на вашій нозі - краще відмовтеся від покупки. Переконайтеся, що взуття не тисне і не тре, щоб уникнути неприємних ситуацій в майбутньому. Перед тим, як будете перший раз одягати свою обновку - натріть п'яти або інші місця на нозі, де найчастіше натирає взуття, дезодорантом в стіку. Це вбереже вашу ногу від зайвого тертя. А якщо ви купуєте шкіряне взуття і вона вільно сидить на нозі, то попросіть модель на розмір менше, адже шкіряні вироби мають властивість розтягуватися і потім можуть злітати з ноги. 

 

Запам'ятайте - вибирати взуття на підборах найкраще ввечері - тоді ноги трохи набрякають і збільшуються в розмірі. Коли ви вже придбали бажану обновку на підборах, то перш ніж виходити у світло - продефилируйте у неї вдома - нехай нога звикне до взуття. Взагалі прекрасно, коли туфлі на підборах красиві та зручні, але так буває не завжди, тому звертайте увагу, в першу чергу, на зручність, а потім вже - на красу.

Поділитися: