Анна Ніколь - отримати все і втратити найцінніше

Дівчина року Playboy, актриса, модель, продюсер, сценарист і просто красива жінка - ось ким змогла стати Анна Ніколь Сміт - проста дівчина з провінційного містечка.

Вікі Лінн Хоган (справжнє ім'я Ганни) народилася в маленькому містечку mexia водосховищі штату Техас. Батько рано покинув сім'ю. Мати працювала офіцером поліції і не могла доглядати за дитиною, тому дівчинка виховувалася тіткою, яка дуже любила її. Після закінчення школи Вікі Лінн пішла рабатать у фаст-фуд. Там вона познайомилася зі своїм першим чоловіком. Шлюб тривав два роки і Віки з маленьким сином поїхала в Х'юстон робити кар'єру. 

Відсутність вищої освіти не дозволяло їй влаштуватися на хорошу роботу і вона вирушила в стрип-клуб. За час цієї роботи вона перефарбувалася в блондинку і стала схожою на Мерилін Монро. Потім збільшила груди, але пізніше так захопилася імплантантами, що збільшила груди до нереально великого розміру. Одного разу стрип-клуб відвідав мільярдер Джей Ховард Маршалл. Він закохався в блоднинку, незважаючи на те, що йому було 90 років, а їй - 26. 

1992 рік був дуже важливий рік для Вікі Лінн - саме тоді їй запропонували стати рекламним обличчям Guess, після чого вона і взяла собі псевдонім Анна Ніколь Сміт. Саме тоді Х'ю Хефнер вибрав її для зйомок березневого номера Playboy і її стали називати «другий Мерлін Монро». Незабаром вона стала дівчиною року Playboy. Від слави і багатства їй знесло дах, вона захоплюватися наркотиками і алкоголем. А з-за сильного апетиту у неї були проблеми з вагою. 

Незабаром Анна Ніколь вийшла заміж за Джей Говарда Маршалла. Різниця у віці її не бентежила, як і те, що він пересувався в інвалідному візку. Вона сказала всьому світу, що любить його, але ніхто в це не повірив.  Через 14 місяців після весілля Джей Ховард помер. В житті Анни почався ряд скандалів. Справа в тому, що чоловік вдови не згадав її в заповіті, але вона не збиралася залишатися без копійки і почався затяжний судовий процес з сином Маршала. Актриса виграла справу.

Після смерті чоловіка Анна Ніколь почала повертатися до звичайного життя: знялася у ряді фільмів і створила власне ток-шоу. У 2006 році вона народила від колишнього нареченого дівчинку. У той час її двадцятирічний син умерает від передозування антидепресантами. Народження другого найважливішого людини в її життя і смерті першого було для неї справжнім шоком. Через рік фотомодель захворіла та незабаром її знайшли без свідомості - актриса померла. Депресія після трагедії з Деніелом і смертельна доза ліків завели її в могилу у віці 39 років. Чого вона могла б досягти, якщо б не покинула життя в такому віці? 

Анна Ніколь пройшла свій шлях від фаст-фуду до Голлівуду. Вона стала другою Мерлін Монро. У неї було багато як прихильників, так людей, не схвалювали її. Я не належу до тієї чи іншої групи людей. Але хочу зазначити - вона заслуговує поваги тільки за те, що досягла своєї мрії. Небагато є таких сильних людей, як Анна Ніколь Сміт, а також трохи тих сильних людей змогли досягти того, що і вона.

Поділитися: