Яка весільна сукня підійде тобі за знаком Зодіаку

Кожна дівчина відповідально ставиться до підготовки свого весілля, особливо до вибору сукні. Деякі воліють яскраві і пишні сукні, а деякі - лаконічні і строгі. Але що ж з цього приводу каже модний гороскоп? Зараз ми розберемося, яке плаття кому йде!

 

Овен

 

Нареченої-овни йдуть нога в ногу з часом і віддають перевагу мінімалізм і простоту фасонів. Жодних воланів, оборок і багатошарового фатину! Ідеальним варіантом буде шовкова сукня “Русалка”.

Телець

Дівчата-тельці дуже жіночні. Їм підійдуть романтичні летючі сукні з оголеними плечима, прикрашені тонким мереживом.

Близнюки

Цей знак зодіаку любить все незвичайне. Такий нареченій варто звернути увагу на яскраві кольори, нестандартні фасони, цікавий декор і поєднання різних фактур. Близнюки відкриті до експериментів!

 

Рак

Нареченим, народженим під водним знаком раку, припадуть до вподоби плавні лінії. Вільний силует, який не сковує рухів і вінтажний декор - це саме воно!

Лев

Всім відомо, що леви люблять бути в центрі уваги. Розкіш - це їх стихія. Саме таким нареченим підійдуть яскраві і викликають сукні: оголена спина, глибоке декольте, камені і стрази.

Діва

Діви воліють такі якості, як комфорт, якість і елегантність. Вони готові віддати великі гроші за ідеальне плаття. Більше за все дівам підійде плаття в грецькому стилі.

 

Ваги

Нареченої-ваги дуже ніжні, але в той же час відкриті і сексуальні. Летить і приваблива сукня з шовку буде ідеальним варіантом для них.

 

Скорпіон

Наречені, які народилися під цим знаком - зухвалі і сміливі. Вони не бояться думки суспільства і сміливо обирають нестандартні вбрання. Наприклад, весільна сукня в білизняному стилі або білий костюм, надітий на голе тіло.

 

Стрілець

Стрільці дуже активні і динамічні. Під цим знакомродилось багато відомих спортсменів. Для наречених-стрільців важливий комфорт і ідеальний крій вбрання.

 

Козеріг

Козероги дуже впевнені в собі особистості, які вміють досягати поставлених цілей. Їм підійдуть строгі і лаконічні лінії, елегантний мінімалістичний стиль. Бездоганність - головна риса весільного плаття Козерога.

 

Водолій

Водолії люблять виділятися з натовпу і поєднувати непоєднувані речі. Різні стилі, тканини і кольору в одному вбранні - цілком природно для такої нареченої. Що найголовніше - таке весільне плаття смотритсяна ній дуже красиво і органічно. 

 

Риби

Нареченої-риби дуже романтичні. Найбільше їм підходять гегкие сукні в стилі бохо, підкреслюють натуральну красу.

Поділитися: