Як вибрати джинси по фігурі?

у кожної дівчини в гардеробі джинси, навіть кілька пар. А у кого їх немає? Темні з високою посадкою на зиму, світлі з рваними дірками на літо. Здавалося, универсальней речі не знайти. Адже ми їх одягаємо на всі випадки життя: і на дискотеку, і в кіно, і на прогулянку, і на роботу, якщо дрес-код дозволяє. Хіба що в театр і церква в джинсах не пойдеш. Але яких правил треба дотримуватися, вибираючи собі джинси, щоб не помилитися і підібрати ідеальний варіант для вашого типу фігури - зараз розберемося. 



По-перше, визначте, який у вас тип фігури. На основі цього можна сміливо відправлятися в магазин. Дівчатам, які володіють фігурою "пісочний годинник" дуже пощастило в плані пропорцій - у них чітко виражена талія. Таким дамам ідеально підійдуть джинси із завищеною посадкою, які підкреслять цю саму талію. Якщо ж ви маєте фігуру "прямокутник" і ваша талія - це практично пряма лінія, то не варто засмучуватися. Правильно підібраний одяг допоможе вам зробити силует більш жіночним. Вам підійдуть джинси класичного крою або ж джинси-бойфренди з середньою посадкою. 



Для дівчат, далеких від стандартів 90-60-90, відмінним варіантом будуть темні джинси-кльош з високою посадкою! Така модель збалансує вашу фігуру і прибере увагу від ваших недоліків. Висока посадка приховає проблемну область живота, а чорний або темно-синій денім візуально зробить ноги тонше. Повненьким дівчатам краще уникати одягу в облипку, в тому числі джинси-скінні. А якщо доповнити образ підборами, то вони ще й витягнутий силует. Головне бути впевненою в собі.

Струнким дівчатам підійдуть практично всі моделі джинсів: від прямого фасону з високою посадкою до низьких скінні. Якщо природа обдарувала вас довгими ногами і красивими щиколотками, то неодмінно приміряйте модні укорочені джинси! А якщо ви не високого росту, але укорочена модель припала вам до душі, то доповніть образ відкритими туфлями-човниками, тоді ви візуально витягніть силует і привернете увагу до ваших ніг. А взагалі джинси можна поєднувати з різним взуттям: як спортивної, так і елегантною - все залежить від випадку.

Широкі штани - #4014566
  • -8%
999 грн. 1 089 грн.
Брюки жіночі - #4014627
  • -21%
699 грн. 889 грн.
Широкі штани - #4014567
  • -8%
999 грн. 1 089 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: