Як правильно носити спідницю-міді

Новомодний тренд цього сезону, спідниця-міді, ідеально підходить для нашого дощового літа. Це саме той варіант одягу, в якому і не холодно, і не жарко. Адже, погодьтеся, в екстремальній міні-спідниці ходити в таку погоду як-то зовсім немає настрою, а довжина міді виглядає в міру стримано і в міру сексуально.

Історія походження спідниці до середини ікри йде в далекі 40-ві роки. В ретро-часи така довжина була символом виключної жіночності та елегантності. Модні дизайнери придумували різні дизайни: від пишних моделей з подъюбниками до облягаючих - з розрізами. Крім цього, спідниця-міді була частиною уніформи багатьох жіночих професій.

Зараз цей предмет одягу знову на піку популярності, але тільки в порівнянні з 40-вимі - сьогодні вибір набагато різноманітний! З спідницею міді можна створювати повсякденні, ділові та вечірні образи. Важкі матеріали (твід, шкіру) краще поєднувати з легким верхи - футболкою або блузою. Таким чином наряд буде виглядати органічно.

Спідниці-міді металевої кольори можна поєднувати як з важким, так і легким верхи. Головне, щоб блуза, топ або светр були нейтральних відтінків, адже в образі не повинно бути багато яскравих акцентів.

Спідниця на гудзиках - ще один літній тренд, який підкорив серця багатьох модниць. Носіть її з простим білим верхом. А якщо вам не до смаку лаконічний вбрання, то підберіть блузу або футболку з оригінальним дизайном - асиметрією, наприклад.

Ділова спідниця-олівець довжиною міді - це безперечна класика. Вона відмінно впишеться в рамки будь-якого ділового дрес-коду. Звичний строгий образ можна легко розбавити джинсового сорочкою або топом. Останній варіант більше підходить для вечірніх виходів.

Зверніть увагу на те, як носить спідниці-міді Кім Кардашьян. Відома світська левиця не тільки зухвалою поведінкою, але і стилем одягу. Тим не менш, вона вміло підкреслює свої пишні форми вузькими спідницями. Зірка воліє доповнювати образ різними топами і водолазками. Одним словом - дивимося і черпаємо ідеї для себе!

Спідниця DARIA - #3041130
  • -62%
599 грн. 1 581 грн.
Спідниця DAIRE - #3041072
  • -63%
799 грн. 2 134 грн.
Спідниця DARIA - #3041131
  • -62%
599 грн. 1 581 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: