Легенда весільної моди - Віра Вонг

Кожна дівчина в процесі підготовки до найважливішого дня в її житті, зустрічає багато труднощів. Найважче, як нам здається, це вибір сукні. Звичайно, весільна сукня, це те, про що мріє кожна маленька дівчинка ще з дитинства, фантазує про нього, і представляє себе в цей день найпрекраснішою. Вибрати весільний наряд – справа смаку, а як відомо, про смаки не сперечаються. Не менш добре відомо ім'я ікони весільної моди. Ім'я Вари Вонг, напевно, знає кожна дівчина.

Саме Віра одягає знаменитостей і на червону доріжку, і на всілякі урочистості, і звичайно ж, на весілля. Головна героїня фільму «Війна наречених»  сказала, що це потрібно міняти під плаття Віри Вонг, а не сукню. І багато хто дійсно так вважають! Весільне плаття цього дизайнера коштує понад 3000 доларів, і багато модниці готові віддати ці гроші заради мрії – вийти заміж у весільній сукні від Віри Вонг.


Дизайнерський Будинок Vera Wang – це велика команда професіоналів на чолі якої азіатський дизайнер зі світовим ім'ям - Вірою Вонг. Бренд надзвичайно популярний своїми розкішними вечірніми і весільними сукнями. Ідея створювати шикарні вбрання з'явилася не дарма. Після того, як дизайнер отримала пропозицію руки і серця, вона довго вибирала свій наряд, але так і не знайшла нічого підходящого. Створивши свій образ сама, вона пошила плаття у кравця, побачене так сподобалося оточуючим, що це надихнуло її на початок роботи.

Вміння протриматися багато років на модному Олімпі, критики пов'язують з умінням дизайнера вдало комбінувати ультрамодні тенденції з класичним розумінням про весільну сукню. Філософія Віри заснована на те, щоб зробити жінку ще більш вільною, підкреслити індивідуальність, і в той же час показати чуттєвість і красу. 

Поділитися: