Модна новинка - босоніжки на тракторній підошві

Сміливе і нестандартне поєднання грубих елементів одягу та взуття в дуеті з витонченими і ніжними – успішний варіант для тих дівчат, які обожнює поєднувати несумісні речі. Мова йде, про босоніжках на тракторній підошві, які не тільки незвичайні і незвичні оку, але і знаходиться на вершині популярності у весняно-літній період. Вони так вже точно допоможуть створити неповторний образ! Саме така модель літнього взуття допоможе виділиться з натовпу і виглядати ультра модно.

Модний бомонд таке взуття називає Chunkyheel. Якщо перекласти буквально дослівно, то вийде, як «товстий каблук». Цей «тракторний» тренд з недавнього часу активно почав підкорювати світові подіуми. Якщо вам здається, що за рахунок своєї брутальності, босоніжки підходять до мало який одязі, то ви помиляєтеся. Вони не тільки допоможуть виглядати стрункіше, але і підійдуть фактично під все. Виходячи з цього, можна запросто зробити висновок, що це не просто fashion-взуття, але й дуже практична і універсальна модель. Екстравагантна, не схожа ні на що раніше, взуття, в основі якої зручний протектор, вражає своєю епатажністю.

Якщо не акцентувати на масивній підошві, то босоніжки мають цілком граціозний верх, головна особливість якого – різноманітність колірної гами. Дуже важливо зробити акцент на тому, що це взуття вибір дівчат, які завжди хочуть бути на висоті і притягати погляди оточуючих, і при цьому не хоче відчувати втому в ногах. А все з-за широкої підошви!І що ще не мало важливо, під час ходьби виключається варіант підвернути ногу.

Великий протектор збільшує стійкості під час руху. Огляд модних новинок варто почати з тренда ASOS HARLINGTON, який у цьому році один з перших почав радувати модниць шкіряними босоніжками з рифленою підошвою. Не менш гідно представила себе британська марка DaisyStreet, яка створила колекції для сучасної міської молоді.

До літа вони справили на світло цікаві моделі на товстій рифленій підошві, що мають блоковий каблук і круглий носок. Бренд Glamorousпопулярен не тільки в Європі, але і далеко за її межами, завдяки своєму унікальному стилю в одязі та взутті. Вони не змогли обійти стороною модний тренд, і створили жіночі босоніжки на тракторній підошві, в них домінантно фігурує білий колір. Завдяки йому взуття вдається успішно поєднувати з одягом будь-яких кольорів. 

Поділитися: