Що таке "мюли"?

Як відомо взуття багато не буває. А хорошою і стильною, так тим більше. Головною, хто був переконаний в це всім серцем і душею, була героїня відомого фільму «Секс у великому місті», Керрі Бредшоу, а в житті ще велика модниця і любителька яскравих речей – Сара Джессіка Паркер. Це вона скуповувала дорогі туфлі від Маноло Бланік, і складала їх в гардеробну, про яку мріяла кожна дівчина в той час. Її улюбленим взуттям були мюли.

Що це запитаєте ви? Все досить просто. Мюли – це жіноче взуття на підборах (високий і не дуже, тонкому або широкому, головне, щоб витонченому!), з відкритим або закритим носком (круглим, довгим і гострим або квадратним, не важливо), найголовніше, що з відкритою п'ятою. Ці витончені туфельки завжди були в пошані у жінок, але у 2015 році вони активно «перемістилися» з подіумів на вулиці. Нинішні ультрамодні і сучасні моделі мюли часто прикрашаються вишивкою, стразами, паєтками, шнурівкою і заклепками, шипами або іншим будь-яким дизайном.

Мисок, як у класичній моделі, може бути закритим і обрамляться металевою вставкою. Більш нові моделі мюли можуть бути і вовче з відкритим мисом і мати платформу, а це вже робить їх трохи схожими на ще один вид літнього взуття - сабо. Цей стильний, практичний і зручний вид взуття надзвичайно підходить для спекотної пори року, шикарно виглядає на струнких і засмаглих жіночих ніжках і поєднується майже з будь-яким одягом, яку ви звикли носити кожен день.

Над дизайном літніх мюли в цьому році працювало чимало дизайнерів і модельєрів, наприклад Марк Джейкобс, Viktor&Rolf, Miu Miu і Oscar de la Renta. Мюли дуже жіночна і легке взуття, вона привертає увагу до жіночих ніг, і дає можливість відчути себе по-літньому свіжою і сексуальною. Важливо запам'ятати один момент! Якщо ваш вибір випав на мюли, обов'язково проконтролюйте стан вашого педикюру, так як, п'яти і нігті (у відкритому варіанті взуття) будуть виставлені на загальні огляд, і їм дістанеться значна частина уваги.

Поділитися: