Сандалі гладіатори

Якісна і стильна жіноче взуття – запорука успіху будь-якої модниці, яка з допомогою даного аксесуара зможе вигідно підкреслити свій образ. У весняно-літній сезон 2015 року трендом стали гладіаторські (римські) сандалі, що мають плоский хід.

Сандалі гладіаторів високі жіночі – модернізована взуття Стародавнього Риму, що дуже ефектно виглядає на ніжках представниці прекрасної статі. Такі моделі призначені для щоденної шкарпетки, тому найчастіше мають плоскої зручною підошвою. В результаті у жінки складається враження, ніби вона йде босоніж, а не у взутті. Легкість сандалі гладіаторів тільки на руку активним людям, що цінують відчуття комфорту.

Сандалі цього фасону існують у декількох варіантах:

  • з плоскою підошвою (класичні гладіатори);
  • на платформі;
  • на підборах.

 

У колекціях 2015 року на весняний та літній період можна побачити різний римські сандалії:

  • лаконічні (прості);
  • прикрашені декоративними елементами (бісером, неслухняною кокетливою бахромою);
  • різних колірних рішень (срібло, золото);
  • на масивній тракторній підошві;
  • богемного вигляду.

Найбільш вражають сандалями гладіаторами порадували жінок такі імениті дизайнери: Acne, Versace, Marios Schwab, Alexander Wang. Всі ці талановиті особи продемонстрували своє бачення римських сандалій, представивши моделі з ремінцями різної ширини, на плоскій підошві і навіть суворої на шпильці, в етнічному стилі з бахромою, з фігурними металевими пряжками. Трендовими в цьому сезоні стали сандалі гладіаторів високі (висота доходить до колін).

З чим носять римські сандалії

Побачивши на фото сандалі гладіаторів, можна сміливо сказати, що ця взуття поєднується з будь-яким одягом жіночого гардероба. Стилісти рекомендують подібного виду взуття поєднувати з короткими предметами гардеробу, в яких присутні деякі нотки сексуальності. Ідеальний варіант влітку – коротенькі шортики з шкіряною або джинсової матерії, бавовняного полотна. Не менш ефектно високі сандалі гладіаторів будуть виглядати в поєднанні з міні-спідничками і коротенькими платтячками, а також літніми зручними комбінезонами.

Багато модниці задаються питанням: «Де купити сандалі гладіаторів?». Відповідь проста – вони вільно продаються в звичайних взуттєвих магазинах, а також в брендових бутіках. Рясніє варіаціями римських сандалій і інтернет-магазини. В результаті сандалі гладіаторів літні купити не становить труднощів. Залишається тільки найскладніше – вибір стилю літнього взуття.

Якщо вибирати літні сандалі римські на плоскій підошві, то дама може зупинити свій вибір на стильному варіанті «River Island». Вони підкорюють жінок своїм виглядом, що відрізняється простотою і добрим смаком, а також матеріалом, з якого їх виготовили (натуральна шкіра молочної забарвлення). З декоративних деталей виділяють металеві пряжки великого розміру. Нагадують сандалі в грецькому стилі гладіатори чорного кольору «New Look» (виготовлені з якісної штучної шкіри зміїної текстури).

Поділитися: