Кроп топ - стильні поєднання

Літо - це відмінний привід оголити своє тіло. В рамках пристойності, звичайно... Короткі шорти, спідниці, сукні і топи - ось фаворити вашого літнього гардеробу! Але, щоб носити таку відкриту одяг, потрібно мати непогану фігуру. Втім, якщо вміти правильно комбінувати речі, то всі недоліки можна перетворити в достоїнства - це факт. А ми хочемо розповісти, з чим носити укорочений топ цим літом.

Укорочений топ ще називають кроп топом, що з англійської так і перекладається - crop top. З самого початку цей предмет гардероба носили корінні мешканки Індії - топ, нагадує бюстгальтер, вважався елементом народного костюма. Крім цього - такий топ є важливим елементом одягу виконавців східного танцю живота.

В Європу і Америку мода на кроп топи прийшла в 50-тих роках ХХ століття. Дівчата носили їх у комплекті з брюками і спідницями із завищеною талією. Друга хвиля моди на укорочений топ припала на 80-ті роки. А виною всьому була Мадонна, яка на одному зі своїх концертів продемонструвала плоский живіт з укороченою футболкою. Пізніше наприклад піддалися Брітні Спірс і Крістіна Агиллера. Одним словом - мода на кроп топи набрала великої популярності. Сьогодні ж укорочений топ знову повернувся в моду. Втім, як і багато інші тренди 90-тих...

З чим же варто носити кроп топ? В першу чергу - з речами з високою посадкою. Джинси або короткі шорти будуть відмінно виглядати з укороченою футболкою або бра. Таке вбрання підійде для повсякденних виходів або прогулянок по пляжу.

Якщо ви хочете більш діловий образ, то візьміть топ-блузу і скомбінуйте її з класичними брюками або пишною спідницею. Головне пам'ятати - стиль завжди залежить від аксесуарів.

Кроп топ добре виглядає з речами в стилі тих же 90-тих - спортивними костюмами, брюками зі смужкою, бомберами, лосинами. Приклади образів подсматривайте у зірок! Актуальні також моделі в стилі бохо - це в'язані гачком, з бахромою і оборками - ідеальні варіанти для романтичних натур.

Поділитися: