Пухнастий хіт-сезону

Осінньо-зимовий гардероб кожної модниці не буде повноцінним без теплого, м'якого і пухнастого светри. Він не тільки зігріє в холод, але і дозволить створити стильний образ на кожен день.

 

Волохатий светр-травичка – яскравий і ефектний предмет гардеробу, який за своєю об'ємності не завжди підходить для носіння з сорочками і водолазками, найчастіше його надягають безпосередньо на тіло. Саме з цієї причини для пухнастих светрів вибираються м'які, ніжні і приємні до тіла матеріали, які не «колються» і не «кусаються». З цими завданнями чудово справляється фасонний вид пряжі, яка нагадує траву. Вона фактурна і об'ємна, а її ворсинки можуть бути короткими або довгими, і светр з такої пряжі виглядає ніби створений з хутра.

Актуальні модягли

Найбільш популярними в цьому сезоні вважаються пухнасті светри-сукні – жіночні, стильні і в той же час теплі. Вони бувають вузькими і об'ємними, але при цьому такі моделі однаково доречними будуть і в офісі, і під час прогулянки, і на зустрічі з подругами в кафе за чашкою кави.

Подовжений волохатий светр довжиною до середини стегна – це менш екстравагантний варіант, ніж сукня . Зручний в носінні і поєднується практично з усіма предметами гардеробу, він вбереже від холоду і при цьому дозволить залишатися жіночною в будь-якій ситуації.

 

Укороченая модель светри-травички підходить більше для молоді, яка бажає бути оригінальною навіть взимку, і для дівчат з витонченою фігуркою – коротка модель светри як би «перерізає» фігуру по горизонталі, підкреслюючи тонку талію.

Незалежно від довжини виробу, пухнастий светр з травичкою може бути виконаний у великої або дрібної в'язки, а що стосується кольору, то найбільш актуальними залишаються пастельні тони і насичені відтінки: бордовий, синій, зелений, сливовий і т. д.

І хоча сам по собі светр з пряжі «травичка» – красивий і оригінальний елемент одягу і не потребує декорі, часто зустрічаються пухнаті моделі з принтами, рослинними і квітковими малюнками, фантазійними або етнічними орнаментами. Також можна купити кофту з травичкою в дуже цікавому виконанні: зі вставками з контрастної тканини, шкіри, ажурної в'язки і т. д.

 

З чим носити?

Навіть светр-«травичка» класичного крою і в однотонному кольорі не може вважатися базовим предметом гардеробу. По-перше, його фактура явно не підходить під кежуал-настрій, а по-друге, об'ємні форми такого светри можуть візуально сильно зіпсувати зовнішній вигляд, спотворивши пропорції жіночої фігури. Тому поєднувати його з усім поспіль не вийде. З чим же носити светр з травичкою?

Залишатися стильною, жіночною і витонченою навіть в об'ємному светрі допоможуть моделі оверсайз: просторі, з м'якими формами, які ніби спадає з оголених плечей. Доповненням до такого способу стануть вузькі джинси, обтягуючі брюки або пряма удлененная спідниця. Але такий светр не підійде під широкі штани із заниженою талією.

 

Другий варіант – це більш лаконічний образ: прості форми, відсутність зайвих деталей, наявність одного чіткого акценту у нижній частині фігури, в якості якого можуть бути використані вільні шорти, розкльошена спідниця, широкі штани або джинси-бойфренди, виразна взуття: високі чоботи, ботильйони, туфлі-човники.

 

В якості аксесуарів під светр з пряжі «травичка» підійдуть великі сережки, масивні кольє, браслети і кільця грубих форм.

 

А ось сумки краще вибирати стриманих форм: клатчі або сумки-конверти.

Поділитися: