Жилети жіночі 2015

Кожній жінці хочеться мати в гардеробі якусь особливу річ, так би мовити родзинку. Так чому ж модний жилет не може стати такою річчю, адже у цьому році він з речі першої необхідності і перетворився в справжній тренд. Якщо віяння модної хвилі захопило вас за собою, розглянемо основні тенденції модних жіночих жилетів.

Модні жилети жіночі та їх основні фасони

Дизайнери в цьому році відзначилися різноманіттям стилістичних рішень, не обмежуючи себе строгими правилами і рамками. 

Першою жилетной тенденцією цього року можна назвати чіткі, десь грубуваті чоловічі форми. Як правило, такі жилети виконані з добротного оксамиту і шкіри зі всілякими паєтками, бісером і камінням. Навіть класичний і стриманий варіант у виборі фарб не був обділений. Добре до таких жилетам підходять класичні і легкі білі блузи, а також спідниці з завищеною талією і штани простого покрою.

Шкірі в цьому сезоні можна приділити окреме місце, так як вона явно претендує на лідерство. Всілякі варіації жилетів з бічними замками, з наявністю металевих шипів і інших залізних елементів так і рясніють на подіумах останніх колекцій, роблячи комплімент у бік байкерської тематики.

Не можна залишити без уваги популярні в останні роки жилети ковбойському тематики, виконані переважно з шкіри та замші, але зустрічаються також і тканинні. Такі жилети відмінно виглядають з джинсовими штанами, шортами і простими майками.

Жилети в дуже широкому спектрі представлені денином. Їх можна назвати ретро 80 в сучасній інтерпретації. Звання must have сезону дістається саме джинсовим жилетів. Якщо ви ще не обзавелися такою красою, то бігом в магазин.

Почесне місце серед модних жилети жіночі, в цьому році займають хутряні жилети. Класика, багатство та розкіш в одному флаконі. Напевно, ще не один сезон не обійшовся без шуб і хутряних жилетів, так чому ж цей рік повинен стати винятком? Жіночі жилети з хутра завжди вказували на матеріальний добробут господині. Дизайнери в цьому році віддали переваги жилетах з довгошерстим хутром.

Ще одна тенденція, що торкнулася і жилети в тому числі, це велика в'язка. Неймовірно стильні, з видовженими і незграбними комірами, жилети стануть відмінним варіантом для осені і весни, а правильно підібрані аксесуари зроблять свою справу.

Для того, що б бути в ногу з модою не обов'язково скуповувати всі новинки сезону. Досить визначитися, яка стилістична лінія вам близька і більше підходить.

Поділитися: