Жіночі спідниці

Штани та джинси стали для нас вже звичним повсякденним одягом, але ось спідниці є саме тим предметом гардеробу, який підкреслює жіночність, крихкість кожної дівчини, дозволяючи їй красиво одягтися та показати свої ніжки.

Вони також піддаються тенденціям моди, і тому важливо знати, які тренди і віяння нині актуальні, щоб не тільки добре виглядати, але і йти в ногу з часом.

Модні спідниці – як підібрати довжину в цьому році?

Яка довжина спідниць в моді в цьому році? Практично будь-яка. Спідниці можуть бути, як і міні, так і міді або максі довжини. Але все ж, довжина міді напевно є фаворитом цього року. А все тому, що вона робить спідницю універсальної – і ноги відкриває, порівняно з максі довжиною, носиться зручно, але і завжди доречна, на відміну від міні-спідниць. 

Демократичність моди дозволяє орієнтуватися не тільки на спідницю, але і на те, щоб вона гармонійно виглядала у вашому гардеробі. Так, довга або міді спідниця незамінний в холодну пору року. Влітку довгі спідниці з легких тканин також не будуть перешкодою. А ось міні спідниці можна надіти взимку тільки на побачення, за умови, що це не буде прогулянка по вулиці. В інших випадках краще почекати, поки стане тепло.

Модні спідниці – актуальні фасони

Серед фасонів, напевно, найбільшою популярністю користується стиль ретро. Він буквально заполонив всі подіуми світових дизайнерів, і зовсім не даремно. Об'ємний крій, що представлений у вигляді спідниць у формі трапецій, клешных спідниць та спідниць-дзвонів допоможе поекспериментувати зі своїм стилем і внести до нього нові фарби.

Але такі фасони підходять дівчатам, які не мають недоліків фігури, а от на повненьких дівчат з формами добре будуть сидіти спідниці - годе, які йдуть практично всім. Вони виділяють жіночні вигини фігури, а знизу переходить у пишний кльош, створюючи ефект незакінченості.

Для офісних буднів ідеальним рішенням для спідниць стане форма олівця, яка відома ще з 80-тих і виділяється серед інших своєю строгістю і універсальністю, так як може носитися і з костюмом, і окремо від нього.

Ну а ще актуальними залишаються спідниці з плісировка, що надають крихкості хлоп'ячій постаті, і спідниці з запахом. Вони виглядають загадково і витончено, вносячи нотку сексуальності за допомогою розрізу, створюваного запахом, і просто відмінно виглядають на дівчатах і жінках з округлими стегнами.

Перейти в каталог

Модні тканини і тренди в світі спідниць

Якщо говорити про тренди, то анімалістика, геометричні форми і різноманітні принти цілком застосовні і до спідниць у цьому році. Також вдалим вибором буде виріб яскравого кольору, яке можна також поєднувати з трендом колор блокінг, коли один яскравий предмет гардероба (в нашому випадку спідниця) контрастує з іншими 2-3 кольорами, поєднуються між собою в одному образі.

Вибір тканин також досить різноманітний, але якщо ви хотіли спробувати щось нове, то для цього як раз настав підходящий час. На піку популярності в цих сезонах знаходяться шкіряні спідниці, а ще можна використовувати такі матеріали, як хутро, шерсть, оксамит і денім.

Поділитися: