З чим носити жилет подовжений

Подовжений жилет, який нагадує пальто без рукавів, вже давно на піку популярності. Багато модниці віддають перевагу саме подовженому жилету, замість звичних жакетів і пальто, адже це хороший альтернативний варіант як в діловому стилі, так і повсякденному. Цей модний предмет одягу дійсно дуже універсальний і оригінальний, він візуально витягує силует і стрункішою фігуру. Як правильно його носити і з чим поєднувати - ми зараз розповімо. 

Вперше такий жилет побачив світ у 70-х роках завдяки модного дому Yves Saint Lauren, але в 2014-15 році він з'явився в колекціях Hermes, Prada, Balenciaga і по-справжньому повернувся в моду. Подовжені жилети виготовляють з використанням різних матеріалів, фактур і декоративних елементів. На більш теплу погоду підійдуть моделі з легких тканин, на прохолодну - з кашеміру і вовни. Зараз самим модним фасоном є жилет, нагадує чоловіче пальто, тільки без рукавів, декоративних елементів і довжиною - нижче коліна. 

З таким жилетом можна створювати різні образи, він відмінно вписується в компанію до будь-якого одягу. Подовжений жилет добре виглядає з спідницями і сукнями, причому ті можуть бути, як класичні, так і кэжуальные. Краще всього, коду довжина жилета нижче спідниці або сукні. Найпростішим і поширеним варіантом є поєднання жилета з джинсами і брюками. Знову ж, це можуть бути і штани-кюлоти, і джынсы-бойфренди і звичайні скінні. Все потрібно підбирати до відповідного випадку. Коли на вулиці тепло, ви можете одягти жилет з легких тканин на сорочку, кроп-топ або футболку - буде виглядати стильно. 

Для створення ділового образу варто вибрати жилет простого строгого фасону і поєднувати його з класичними брюками, блузами, спідницями-футляр. Таке вбрання не дасть засумніватися вашому начальству в дотриманні дрес-коду і зробить ваш повсякденний робочий цибулю більш різноманітним. Якщо ви хочете надіти подовжений жилет для вечірнього виходу, то тут можна трохи поекспериментувати - підберіть жилет з використанням цікавою тканини або декору. Поєднуйте його з коктейльними сукнями, які разом з жилетом виглядають гармонійно.

Поділитися: