З чим носити укорочені брюки

Штани, мають довжину трохи нижче середини ікри, вважаються трендом цього сезону. Причому на подіумах модних показів вони завоювали визнання і закріпили надійні позиції в сфері модної індустрії. Багатьом цікаво, як називаються жіночі укорочені брюки. Вони відомі, як «капрі». Подібні моделі випускають трохи розкльошеними або вузькими. Також радує різноманітність колірних виконань. Для ділових леді укорочені штани виготовляються в класичних кольорах (білий, чорний), а також з однотонних полотен різної текстури і густини. На теплу погоду можна підібрати яскраві моделі.

Укорочені штани для повних підходять так само, як і для худеньких і витончених дівчат. Незалежно від зростання, можна деякими моделями штанів підкреслити свій стиль, а деякими навіть виділити свої недоліки.

В осінньому сезоні модниці повинні звернути увагу на укорочені брючки смарагдово-зеленого відтінку.

З чим носити укорочені брюки

Дизайнери наполягають, що штани, довжина яких 7/8, поєднують з подовженим і просторим верхи. Це можуть бути туніки, светри, а також сорочки, пошиті з тонких полотен. Поєднання укорочених моделей штанів на літо – трохи укорочений жакет, легке пальто. Вузькі штани будуть контрастно виглядати на жінці з об'ємним верхом. З цим поєднанням ноги візуально подовжуються, виглядають більш худими.

Якщо об'ємні речі дівчині не до смаку, варто звернути увагу на сорочку-боді в поєднанні з невеликим жакетом. Рубашку заправляють у штани.

Брюки по щиколотку

Укорочені чорні брюки є класикою жанру, який воліють багато ділові леді. Їх прийнято поєднувати також з речами офісного гардероба. Жінка буде виглядати чарівно в багатьох моделях, бо вони трохи відкривають щиколотку, демонструючи оточуючим ефектні ніжки леді, як би натякаючи на її спокусливість і грацію.

Імениті дизайнери створили для ділових осіб навіть костюм з укороченими брюками, що здатний зробити даму розкішною і більш стильною.

З якою взуттям носити укорочені брюки

Кожній модниці неодмінно варто звертати увагу не лише з чим носити брюки укороченого типу, але і вибрати до них правильну взуття, щоб створити повноцінний трендовий образ.

Взуття до штанів підбирається в залежності від всього стилю одягу. Для любительок класичного стилю, укорочені брюки доцільно поєднувати з туфлями класичного виду, що мають шпильку. Виграшно і оригінально виглядатимуть жіночі укорочені брюки класичного дизайну з ботильйонами, оснащеними високим каблуком, а також чобітьми. В останньому варіанті можна заправити укорочені брючки в чобітки.

Для жіночних ніжних моделей капрі, виготовлених з тканин пастельних тонів, підійдуть туфлі з невеликим каблучком або босоніжки. В якості варіацій дизайнери рекомендують поєднувати їх з слипперами, балетками.

Короткі штанів «дудочками» (молодіжний варіант) прийнято доповнювати високими чобітками з плоскою підошвою або чоботи на шнурівці.

Якщо укорочені брюки мають чоловічий вид, їх одягають з взуттям на плоскій підошві.

Поділитися: