З чим носити сліпони?

Всі вже добре запам'ятали, що в цьому році модно, то що натурально і зручно. Це стосується і зачісок, і мейк апу і звичайно ж одягу. А взуття? Запитаєте ви. А взуття, так тим більше! Чим практичніше, легше, комфортніше, натуральніше, тим більш стильно. Оновлюючи свій гардероб до літа, не забудьте про парі ультра модних і ще більш комфортних слипонов. Сліпони – це простіше кажучи, кеди без зав'язок, без шнурків, з еластичними гумовими вставками по боках для легкості в взування.

В основному вони виготовляються з натуральних легких матеріалів, але можна зустріти моделі навіть зі шкіри. Характерною рисою слипонов є рівномірна середньої висоти гумова підошва. Це коли – то сліпони були спортивним взуттям, а сьогодні модний варіант для повсякденного образу. Вони підійдуть вам, навіть якщо ви маєте проблеми з підбором взуття у зв'язку повнотою підйому ноги.

Завдяки їх специфічній формі, сліпони зручно носити в літній час, коли під час спеки нога потіє і набрякає. Не сумнівайтеся в популярності на перший погляд примітивних тапочок, своє впевнене «Да!» цій взуття сказали Céline, Prada, Lanvin, Saint Laurent, Mother of Pearl, Givenchy, Maison Martin Margiela. А це говорить багато про що!


З чим поєднувати сліпони?
Сліпони досить універсальні, з їх допомогою можна створити практично будь-який образ. Для повсякденного варіанту вибирайте улюблені джинси, джинси бойфренди. Комбінуйте з сорочками широкого крою, майками або туніками.

Також добре буде виглядати образ з укороченими брюками, в такому випадку краще вибрати однотонні сліпони без декору. Для створення ніжного образу, для побачення, походу в кіно або на виставку досить обзавестися слипонами з мереживною обробкою. Вони виглядають більш ніжно, під них одягайте легку сукню або широку спідницю в підлогу. Якщо ж є необхідність поєднувати цю взуття з більш суворим нарядом, наприклад брюками і піджаком, тоді впевнено вибирайте однотонні сліпони, можливо шкіри.


Що стосується кольору і фактури, то звичайно ж варто віддати перевагу однотонним моделям, актуальних літніх квітів, не ігноруючи вічно модний чорний. А ось що стосується матеріалу, то тут вибір за вами. Мереживо, шкіра, сітка або натуральні матеріали, головне, щоб вони легко вписалися в повсякденний гардероб. Уникайте слипонов надмірно декорованих, нереально хитромудрих забарвлень, адже головне їх завдання – комфорт і універсальність. 

Перейти в каталог

Поділитися: