З чим носити легінси жіночі - ідеї стильного жіночого гардероба

Вже не перший рік легінси залучають заслужену увагу стилістів і сучасних модниць. Вони зручні, практичні, освіжають образ в будь демісезонний день і при цьому прості в носінні і елегантні на вигляд.

З чим носити легінси?

Коли з'явилися легінси в кінці минулого століття, вони відразу завоювали належну популярність і припали до смаку жінкам різних соціальних статусів. Зараз ці моделі настільки вдосконалені дизайнерами і модельєрами, що немає зовсім причин від них відмовлятися.

Їх носять зі спідницями і шортами, сукнями і сорочками, кардиганами і жилетами самих незвичайних забарвлень і фасонів. Але щоб не переступити межу вульгарності, яку в такому одязі дуже легко порушити, варто ознайомитися з деякими пропозиціями модних стилістів.

Легінси з леопардовим принтом

Моделі, що імітують шкури тварин, не виходять з популярних трендів вже кілька сезонів. Це досить сміливе і навіть агресивне рішення. Щоб надати образу жіночності і елегантності тигрові колготи-легінси добре поєднувати з сукнями по типу А або прямого силуету однотонної композиції.

Інший варіант, це довгі сорочки чоловічого крою білого або чорного забарвлення. Варіанти чорного кольору купона можуть бути самі різні: від темно-синього до коричнево-чорного. Якщо таку сорочку підв'язати витонченим пояском і надягти високі модельні туфлі, то вийде чарівний вечірній туалет. Змінивши туфлі на стильні чобітки, прихопити звичну сумку і вийти пристойний спосіб для повсякденного виходу.

Шкіряні легінси гарні для демісезонних днів. Вони красиво виглядають з щільними туніками, яскравими жакетами, жилетами, обробленими хутром, теплими кардиганами. Шкіряні моделі одні з небагатьох з категорії легінсів, які можна носити з коротким верхи.

Мереживні моделі

Милий, елегантний образ з ноткою французького шику створює акуратне поєднання мереживних колготок-легінсів, жіночних суконь, клатча і модельних черевичок на витонченому підборах. Цей сміливий наряд при невдало підібраного верху може стати вершиною вульгарності.

Легінси глибоких тонів

Для вечірніх прогулянок і напівофіційних зустрічей підійдуть вироби складних глибоких тонів, таких як ліловий, шоколад, темно-синій. До них можна підібрати сукню кремового кольору або з модним відтінком сірого льоду, оригінально буде виглядати верх з орнаментом чи в клітку. Доповнять наряд елегантна світла сумочка і взуття.

Поради стилістів

1) Носити легінси з одягом, яка хоч наполовину прикриває область стегон; майки і топи не йдуть у парі з таким предметом одягу, віддавайте перевагу сукням, тунік або коротким спідницям;

2) Комбінуйте кольорове поєднання, якщо легінси з квітковим принтом, верх краще вибрати однотонний;

3) Темні відтінки візуально приховають недоліки фігури, світлі злегка додадуть обсяг;

4) Жіночі легінси до п'ят зорово подовжують фігуру, роблять невисоку дівчину більш підтягнутою, короткі варіанти тільки для високих дам;

5) Взуття в тон візуально подовжить ноги, а контраст кольорів приверне увагу до них.

Повний асортимент модних легінсів моделей 2015 року дивіться на сторінці нашого інтернет магазину - https://garne.com.ua/list/woman/clothes/sub=3

Поділитися: