З чим носити джинсову сорочку?

Джинсова сорочка - це дуже практична і універсальна річ в гардеробі будь-якої дівчини. Її можна поєднувати з чим завгодно і щоразу на її основі створювати нові образи. Незамінність джинсової сорочки обумовлена тканиною, з якої вона виготовляється - це денім. Адже все ж носять джинси? З роками тільки змінюється мода на фасон і колір, ось і з джинсової сорочкою те ж саме. Як і з чим носити цю модну деталь одягу, ми зараз розберемося. 

Джинсова сорочка відмінно підходить до ділового образу. Здавалося б, це зовсім не сумісні речі, але якщо правильно підібрати решту одягу, то вийде стильний наряд в офіс. Наприклад, джинсова сорочка з спідницею-олівцем з нейтральною тканини (не костюмної). Або ж сорочка з чорними брюками-скінні, жакетом в тон штанів і цікавим кольє під комір сорочки. Такий спосіб у міру ділової і в міру повсякденний, ну і на роботі ви точно не залишитеся непоміченою.

Якщо ви відправляєтеся на дискотеку або неформальне захід з танцями, то надіньте джинсову сорочку з яскравою міні спідницею! Підберіть прикраси та клатч - модний образ готовий!

У компанії з джинсової сорочкою добре гармонує багатошаровість. Спробуйте скомбінувати кілька шарів одягу, але образ не повинен виглядати важким -одяг має бути правильно підібрана. Одягніть сорочку з деніму під самий низ, поверх сорочки джемпер з V-подібним вирізом, а поверх джемпера - куртку-косуху. На нижню частину надіньте вузькі штани з черевиками в рок-стилі і ви будете виглядати чудово! Інший варіант - універсальний і повсякденний - надягати джинсову сорочку поверх суконь, футболок і майок. У такій композиції вона буде замінювати джинсову куртку, тільки набагато тонше і легше свого "родича".

Ще один оригінальний спосіб носити джинсову сорочку - це носити з джинсами. Спочатку ви можете подумати, що джинсовий одяг буде зливатися, але це не так! Комплект можна створити як з однакових по відтінку деніму речей, так і різних. Щоб вийшов образ в стилі кантрі - додайте чоботи з бахромою або крислатого капелюха. Якщо у вас ще немає джинсової сорочки, то обов'язково купите. Якщо річ якісна, то вона прослужить вам багато років і буде незаменимою деталлю вашого гардеробу.

Поділитися: