Вибираємо взуття на літо

У цьому сезоні все більшої популярності набирає взуття на плоскому ходу, тому відомі модні будинки щосили пропонують різні варіанти шльопанців, капців, босоніжок і сандаль. Адже, подумайте, чого б ви самі віддали перевагу жарким літнім днем - високих шпильках або шлепанцам? Останні, між іншим, можуть виглядати дуже навіть модно. Зверніть увагу на модель від DOLCE & GABBANA, декоровану камінням. 

Сандалі - це взуття, в якій ходили ще стародавні римляни. У той час сандалі були взуттям народів, які жили виключно в теплому кліматі. Вони виготовлялися з натуральної шкіри і кріпилися на нозі ремінцями або шнурівками. Від них походить інший вид взуття - сандалет (він відрізняється закритим носком і задником). Сьогодні в моді, як сандалі на тонкій підошві, так і на брутально-толстой. Перші відмінно поєднуються з ніжними летять сукнями, а другі - з джинсовими шортами або лляними брюками.

Биркенштоки - це взуття з розряду "і стильно, і корисно". Ортопедичні сандалі, які придумав більш 100 років тому німецький швець Конрад Біркеншток зараз заповнили всі взуттєві колекції: від Calvin Klein до Zara. Незважаючи на свій грубуватий вигляд, вони поєднуються з різною одягом, але більше всього підходять до повсякденних кежуальним образів - наприклад, джинсовому комбінезона або вузьких штанів в поєднанні з футболкою.

В'єтнамки - найпопулярніша взуття в літньому сезоні. Доречніше всього вона виглядає на пляжі. Зараз існує багато різних моделей в'єтнамок. Якщо ви віддаєте перевагу романтичний стиль в одязі, то підберіть в'єтнамки з бантами або квітами на перемичці - вони будуть красиво поєднуватися з купальником в такому ж стилі. Також для пляжу ідеально підійдуть яскраві гумові в'єтнамки, але варто враховувати, що вони важкі і легко нагріваються на сонці. Існують моделі в'єтнамок, які утримують лише великий палець або кожен окремо, також в'єтнамки з додатковими ремінцями, але вибирайте ті, які вам не будуть доставляти дискомфорт - це все ж взуття для відпочинку.

Враховуючи всі останні тенденції, не поспішайте робити покупки! Спочатку зважте всі "за і проти" щодо модних новинок. Виберіть те, що не буде порошиться в шафі і принесе вам максимум позитивних емоцій цим літом.

Поділитися: