Все про жіночу краватку

Краватка вже давно перестав бути суто чоловічим аксесуаром. Адже коли-то жінки зав'язували їх своїм чоловікам, а тепер - носять самі. 

Перше, що треба знати про краватки - це те, що чоловічі відрізняються від жіночих. Останні трохи коротше своїх побратимів. І, звичайно, ж жіночим краваток дозволений декор - вишивка, бісер, каміння і т. д. Жіночий краватка може бути з непомітною застібкою, яка дозволяє без праці закріпити аксесуар на шиї. Але якщо ви віддаєте перевагу класичним виробів навчитися їх зав'язувати не складе праці. Існує багато способів і практично всі нагадують морський вузол. На просторах інтернету можна вивчити безліч відео уроків, що стосуються даного ремесла. 



Вибираючи краватку, зверніть увагу на якість виробу, адже даний аксесуар привертає до себе багато уваги. Дешева синтетика буде виглядати без смаку. Віддайте перевагу бавовняним, шовковим або віскозним матеріалів. Виберіть забарвлення, яка буде підходити до речей з вашого гардеробу (подумки продумайте, до чого ви будете одягати краватку). Зараз дуже великий вибір краваток: він може бути однотонний або з візерунком малюнком. Якщо ви власниця найбільших грудей або масивної верхній частині тіла, то відмовтеся від широкого краватки - він зробить вас візуально ширше. 



Жіночий галстук вважається елементом ділового стилю, але насправді можна вийти за рамки належного і поекспериментувати. Наприклад, надіти бавовняний краватка з джинсами, сорочкою і кардіганом. Такий кежуал образ з краваткою внесе різноманітність у ваш повсякденний стиль. Якщо ви хочете виглядати сексуально, то можете надіти краватку на голе тіло під піджак або жилет, але такий варіант для сміливих дам. Також існує багато ідей для створення образу в стилі преппи (учениці дорогий приватної школи). Можна скомбінувати краватка з сорочкою, надітої під низ до джемперу з V-подібним вирізом, картатій спідницею і гольфами-ботфортами. 



Крім всіляких варіантів, краще всього поєднувати жіночий галстук з діловим костюмом - брючним або зі спідницею-олівцем. Це найбільш доречний варіант. Краватка - дуже неординарний аксесуар і, надівши його, ви обов'язково привернете до себе увагу, тому головне правильно його вибрати і вміти поєднувати з одягом.

Поділитися: