Все про правильне білизна

Ми ретельно підбираємо собі сукні, по кілька разів приміряти взуття, колекціонуємо різні прикраси і сумочки... І тут варто задатися питанням - з такої педантичністю ми вибираємо нижню білизну? Адже, це, як не крути, теж складова нашого іміджу. Так, нижня білизна ніхто крім вас і вашого улюбленого людини не бачить, але важливо те, як ви себе відчуваєте. Практичність, якість матеріалу і зовнішній вигляд виробу - ось головні складові вдалої покупки!

 

Повсякденне білизна

 

На кожен день краще всього вибрати бюстгальтер з натуральної тканини. Можливо така білизна менш красиве, ніж мереживні бра, але задумайтеся про те, що краще для вашої шкіри - синтетика або бавовна? Щоденний контакт із синтетичним матеріалом може викликати роздратування. Повсякденне білизна повинна бути непомітною під одягом, тілесний колір - це найкращий варіант. Якщо ваша одяг щільно прилягає до тіла, то виберіть безшовний комплект, який буде виглядати, як ваша “друга шкіра”. Відмовтеся від декору у вигляді мережива, яке може видавати свою присутність під тонкою блузою або платтям. Білизна повинна бути непомітним!

 

З ефектом push-up

 

Ще недавно пуш-ап вважався кращим винаходом для дівчат, які страждають комплексом маленьких грудей. Але через кілька років мода змінилася і на прилавках магазинів з'явилися м'які напівпрозорі бюстгальтери з кісточками або без них. Все, ж любительок “пишного бюста” не так мало і в деяких випадках пуш-ап виглядає навіть дуже спокусливо. Але варто носити такий ліфчик кожен день? Так, можна! Але потрібно правильно вибрати свій розмір, щоб бюстгальтер добре сидів на грудях.

 

Спортивна білизна

 

Мода на здоровий спосіб життя не може не радувати. У зв'язку з цим все більше білизняних марок почали випускати спортивні бюстгальтери, які, у свою чергу, більше нагадують топ, ніж класичний ліфчик. Така білизна виготовляють із щільної тканини, яка добре пропускає повітря і видаляє вологу з тіла. Бретельки повинні бути широкими і не упиватися в плечі. Пуш-ап - допустимо, тому що він добре виконуємо функцію підтримки грудей.

Перейти в каталог

Поділитися: