Вічно модний чорний

Коли Коко Шанель придумала в 1926 році своє маленьке чорне плаття, вона й подумати не могла яким популярним стане цей колір. В той час, чорний був кольором трауру, а сьогодні став кольором, що не пропадав з модних подіумів всіх чотирьох фешн столиць.

І це вже не тільки сукні, костюми і жакети, а всілякі речі з шкіряними вставками, тканинами різних текстур і складності. Дизайнери поставили собі за мету у що б то не стало поєднати різні стилі та створити класичному чорному, новий яскравий образ. Дивно, але в цьому сезоні багато моделей були схожі на готовий. Одягнені у все чорне, важкі черевики і мейк ап більш ніж темний.

У повсякденному житті ніхто не пропонує копіювати ідеї стилістів до деталей, але все ж безліч цікавого для створення дивовижних образів, таки варто взяти на замітку. Не важливо любите ви одягатися в стилі вамп або віддаєте перевагу щось яскравіше, точно зрозуміло одне – щоб виглядати стильно в сезоні осінь-зима 2015 запасайтеся чорними лаконічними речами, ну і звичайно не забувайте про аксесуари і нестандартної взуття, це сто відсотків гарантує вам успіх.

Поділитися: