Весняні тенденції на жіночі штани в 2015 році

Майбутній сезон весна 2015 року приносить насичені і чисті кольори, які чудово поєднуються з оживаючої навколо природою. Соковитість і велика кількість забарвлень, представлених в цьому році, будуть простежуватись у всьому розмаїтті модних жіночих штанів.

Сміливі дизайнерські рішення

Дизайнери продемонструють легковажність і навіть певну іронію в нових моделях жіночих брюк, представлених для нового сезону -https://garne.com.ua/list/woman/clothes/sub=3. Характерними стають кольору жовтувато-зелені (лайм), ніжно-блакитні, смарагдові (м'ятні відтінки) і різні квіткові відтінки.

Також не покинуть нас жіночі брюки, з прижившимися в минулому році принтами, лише в новому сезоні вони знаходять більш чіткі форми, контрастність і великі розміри. Даний варіант стане відмінно сидіти на струнких і довгоногих жінок. А ось забарвлення у вигляді клітинки яскравої палітри або рівномірний однотипний візерунок цілком підійдуть дівчатам з будь-якою фігурою.

Одним з цікавих рішень тенденцій 2015 року стали штани з широким кроєм. Об'ємні, які по силуету чимось нагадують спідницю – ці штани досить вигідно можуть уявити фігуру будь-якої жінки.

В майбутньому сезоні також не втратять своєї гостроти і вироби з прозорого матеріалу і мереживною тканини. Якщо чітко не придивлятися, то такі мереживні штани здадуться спідницею, але це лише на перший погляд.

Матеріали, оздоблення, фасон – елегантність жіночих штанів в новому сезоні

В основі 2015 року, звичайно ж, лежать легкі хвилясті тканини, такі як шифон, шовк, віскоза і трикотаж. Такі матеріали дають можливість для створення відмінного ефекту драпірування і непогано виглядають в русі. В цілому в обробці досить широко будуть застосовуватися різноманітні складки на поясі, нашиті лампаси і виділені накладні кишені. Крім цього багато моделі джинсових штанів будуть доповнюватися своєрідними принтами і стразами.

Зверніть увагу на брюки які будуть трендом майбутнього сезону:

 - Вузькі брюки-дудочки;

 - Галіфе, розширюються до стегон;

 - Спортивні моделі і лосини;

 - Шкіряні, вовняні штани, а також з вельвету і велюру;

 - Гіпюрові прозорі брюки;

 - Вироби з малюнком в клітку або в смужку.

Дизайнерської рекомендацією майбутнього сезону стане раду про те, що носити жіночі брюки найкраще в поєднанні з класичними топами і жакетами, які трохи врівноважують нескромність яскравого образу. Такий спосіб змішування стилів, є одним з найпопулярніших на сьогодні.

Ласкаво просимо в наш інтернет магазин модного і недорогого одягу для чоловіків і жінок Garne

Поділитися: