Весільна мода 2016

Мода на весільні сукні змінюється дуже швидко: ще вчора були популярними пишні сукні, а сьогодні - приталені. З кожним роком дизайнери придумують щось нове, і ми не встигаємо стежити за новими тенденціями. Але що ж, дійсно, актуальне в цьому сезоні і на що орієнтуватися нареченим - зараз подивимося!

Мереживо - найпопулярніший тренд в колекціях весільних суконь в 2016 році. Тонка напівпрозора мереживо, прикриває зону декольте, спинку або руки - дуже елегантна деталь сукні. Воно вміло підкреслює сексуальність і в той же час не викликає вульгарності. Якщо ви хочете відчути себе принцесою, тоді придивіться до суконь з довгим шлейфом. Він може бути з мереживом, оборками або квітковими візерунками. У будь-якому випадку - виглядає дуже ефектно. 

Надлишок страз, каменів, прозорі корсети і пишні спідниці - давно позаду. Їх змінив інтелектуальний мінімалізм. Простий фасон сукні ніколи не буде виглядати занадто нудним, адже в ньому - щаслива наречена! А якщо добре подумати, то за допомогою додаткових аксесуарів можна створити чарівний образ - красивий і скромний одночасно. Зверніть увагу на шовкові сукні, що нагадують вінтажний стиль "Великого Гетсбі". Вони відмінно підкреслить ваші достоїнства і приховують недоліки.

Сміливим нареченим сподобається ще один, не менш важливий тренд - глибоке декольте. Сукня, з такою виразною деталлю, однозначно буде притягувати погляди оточуючих. Але важливо пам'ятати - таке декольте має виглядати стильно, а не вульгарно, адже зараз епоха романтичності, а не розкутості. Ну а для дівчат, які вважають за краще залишити закритим декольте - ми пропонуємо відкрити спинку. Дуже красиво виглядає весільну сукню з використанням напівпрозорого мережива або фатину на спині. 

Подвійна спідниця - ще одне оригінальне рішення для весільного плаття. Якщо хтось не розуміє, про що йде мова, обьясняем - до сукні c простим фасоном кріпиться ще одна спідниця (більш пишна), яку в будь-який момент можна зняти і здивувати гостей двома нарядами.

І наостанок - важливо знати не дивлячись на всілякі модні тенденції, пам'ятайте, що весільну сукню потрібно вибирати з урахуванням особливостей вашої фігури.

Поділитися: