В'язані сукні модний тренд

У кожного є бабуся чи родичка яка зі швидкістю світла в'яже, плете або вишиває і потім звичайно ж роздаровує свої творіння всім навколо. Якщо це ваш випадок, не поспішайте засмучуватися! В цьому році впевненою ходою прийшли до нас забуті раніше плетені плаття.

Вони стали надзвичайно модними, і вже не одна зірка встигла відзначитися в фешн тренд на світових подіумах. А весь секрет в тому, що ці сукні вміло і правильно підкреслюють жіночу сексуальність, відкриваючи й оголюючи тіло в потрібних місцях.

І чим темніше, тим цікавіше буде виглядати ваш наряд. Якщо плаття сплетено з надто великими дірками, тоді вже краще підібрати максимально закрите білизну, а краще високі плавки або боді без рукавів. Саме в такому варіанті образ не стане вульгарним, а додасть його власниці грайливості і загадковості.

Що стосується довжини, то тут проявляйте фантазію – або злегка прикрийте коліна, тоді таке плаття буде більш повсякденним, або довжина в підлогу, в такому варіанті ви можете використовувати його як вечірній, звичайно ж за допомогою яскравих аксесуарів.

Поділитися: