Унікальні сукні від Zuhair Murad

Якою б спортивної не була дівчина, в її житті обов'язково настане момент, коли їй доведеться одягнути сукню. І буде це випускний вечір або день народження, або навіть весілля, до вибору сукні варто поставитися серйозно, адже воно залишиться у вашій і пам'яті ваших близьких на все життя.
Саме цією метою задався дизайнер ліванського походження Zuhair Murad.

З самого дитинства він мріяв одягати жінок в унікальні вбрання, не просто шити їх, а створювати, за допомогою фантазії і своєї майстерності. У 1997 році дизайнер відкрив невелике ательє в Бейруті, саме на його батьківщині він і почав створювати свої шедеври, малюючи ескізи на папері. Але в Лівані, ему було занадто мало простору, Зухаїр мріяв про високу моду, адже саме там, на його думку він міг себе реалізувати. У 1999 році, його мрія збулася. Моделі Zuhair Murad вперше вийшли на подіум на одному з Fashion Week.

Це був неперевершений успіх! Всі говорили про новому молодому дизайнера, який створює речі для жінок, так точно відображаючи їх справжню натуру. Всі його сукні виділялися особливою пишнотою, складністю крою, дорогими унікальними тканинами, складною вишивкою ручної роботи, дорогоцінними прикрасами і звичайно ж, не прикритої сексуальністю.

Вже через пару років дизайнер дебютував на тижні високої моди в Парижі. Про нього написали всі можливі видання, а його вбрання почали вибирати зірки світової величини для червоних доріжок, вручення премій та інших урочистостей.

Зі швидкістю світла штаб квартири Zuhair Murad з'явилися у всіх модних столицях світу. Популярність стала настільки висока, що навіть випустили унікальну ляльку Zuhair Murad Barbie, в спеціальному розкішній вечірній сукні.
Наряди дизайнера вибагливі для будь-якої жінки, адже вони і ніжні та сексуальні, розкішні, але не викликають. Одягнувши сукні від Zuhair Murad, кожна дівчина має можливість відчути себе королевою. 

Поділитися: