Ukrainian style в моді

Цього року мода на все українське побила всі рекорди. Багато дизайнерів і народні майстрині зараз завантажені роботою, так як кожен поважаючий себе українець вважає належним мати у своєму гардеробі національну вишиванку. Відмінно, якщо хтось з рідних зумів вишити для вас національний оберіг, іншим же доводиться знаходити вишиванки в майстерень, ательє. Національна одяг, це оберіг, тому до її вибору варто поставитися дуже відповідально.
Багато зірок української естради, при виборі повсякденного або концертного одягу все частіше вибирають стилізовані в українському стилі речі, це є прикладом для наслідування для багатьох.

Приємно усвідомлювати, що все частіше багато дизайнери роблять акцент у своїй творчості саме на національний стиль. Дуже популярним став бутік – ательє козацької одягу «Отаман». Одяг від «Отаман» якісна, дійсно модний і по-справжньому українська!

Все те, що в старовину вибирали для виготовлення своїх нарядів козацька знати, зараз активно використовують для створення неповторних національних речей в сучасному ательє. Використовуються якісні тканини, на яких вишукано лягає вишивка.

Не дивлячись на суто національний мотив, речі дійсно модні і їх володарі завжди будуть в тренді. Всі речі створюються фактично в одиничному екземплярі, а це значить, що в них ви будете виглядати унікально. А ще в ательє можна знайти взуття ручної роботи, аксесуари, сувеніри.
Свій вибір на користь унікальності, неповторності і підтримку всього українського впевнено зробили Ніна Матвієнко, Катя Осадча, співачка Ілларія, музична група «Гайдамаки» та багато інших українських зірок.


Вибирайте українське, будьте в тренді!

Перейти в каталог

Поділитися: