Вчимося підбирати красиві сукні

Сукня – це невід'ємна частина гардеробу кожної дівчини. Сукні додають жіночності і виглядають природно і гармонійно. Маленьке чорне плаття або шикарне плаття для вечірнього коктейлю, всі вони будуть виглядати дивовижно, якщо знати, як правильно підібрати такий істинно жіночний наряд, у відповідності з типом фігури. Розглянувши уважно свій силует в дзеркалі не важко визначитися з його типом і озброївшись такими знаннями сміливо підбирати вбрання.

Підбираємо сукню на грушовидну фігуру

Такий тип виражається у співвідношенні маленьких плечей і округлих, добре розвинених стегон. Звичайно, в такій сукні дівчина повинна відчувати себе комфортно. Крій рукава у вигляді невеликих ліхтариків зі складочками по округлості плеча допоможе зрівноважити фігуру. Поглиблене V-подібне декольте гарно підкреслить груди і більше відкриє шию. Дівчатам з таким типажем фігури краще всього підійдуть сукні з завищеним рівнем талії, які ненав'язливо підкреслюють лінію бюста, м'яко згладжуючи округлість стегна. Ліф сукні не повинен щільно облягати фігуру, як і сильно широкий поділ сукні навпаки приверне більше уваги до стегон, які ми намагаємося прикрити.

Плаття для фігури "перевернутий трикутник"

Широкі плечі і вузькі стегна з не чітко вираженою талією визначають цей типаж жіночої фігури. Рукав сукні повинен бути без найменших натяків на ліхтарики, суворо змальовуючи лінію плеча. Якщо сукня без рукавів, воно не повинно мати глибокий виріз по проймі. Добре б, щоб він збігався з самої округлістю, плавно повторюючи лінію плеча. Цікаве декольте з одним відкритим плечем теж добре підійде. Широких відкладних комірів треба уникати, так як вони ще більш виділяють плечі. Найкраще переносити увагу на нижню частину фігури. Сукні з лінією талії на середині стегна допоможуть в цьому.

Підбираємо сукні на фігуру "яблуко"

Якщо ваші стегна однаково розвинені з плечима, а талія не яскраво виражена, значить це саме такий тип фігури. Він досить поширений. Гармонійно і вигідно підкреслить силует сукні прямого крою зі злегка підкресленою талією. Але не в якому випадку область талії не повинна бути сильно обтягнутою, сукня має підкреслювати, але не виділяти те, що ми намагаємося згладити. Ефектно виглядають на такій фігурі плаття з поясом. Малюнок теж має велике значення. Не варто купувати плаття з великим візерунком, краще звернути увагу на тканину з смужкою або дрібним орнаментом.

Сукні для жінок з фігурою "пісочного годинника"

Відмінною рисою такої фігури є наявність тонкої талії і округлих стегон з добре розвиненими плечима. В такому випадку красиво підкреслять всі достоїнства сукні з чіткою лінією стегна і поясом на талії. Низ сукні допускається як прямого крою, так і злегка кльош. При такій фігурі практично немає обмежень у крої.

Тепер, коли ми розібралися, як правильно підібрати сукню по фігурі, з вибором стане набагато легше визначаться. Адже зараз величезний вибір красивих суконь на будь-який смак, з самого різноманітного і модного матеріалу. У нашому інтернет магазині Garne величезний асортимент жіночих плаття - https://garne.com.ua/list/woman/clothes/sub=41

Поділитися: