Туфлі весна літо 2015

Завершальною деталлю будь-якого жіночого образу служать туфлі. Якщо представниця прекрасної статі хоче залишатися в тренді і виглядати карколомно, їй неодмінно варто стежити за новинками моди.

Весняні туфлі

З великої кількості кольорів, фасонів і фактур, які використані для створення новинок, трендовим туфлям на весняний сезон притаманні кілька ключових моментів. Найбільш стильними ідеями сезону «весна 2015 року» в трендових парах туфель – яскраві фантастичні насичені кольори моделей, що разом з оригінальністю фасонів і досить сміливим поєднанням фактур створюють чудові екземпляри взуття. Причому отримані трендові туфлі мають, як ефектним зовнішнім виглядом, так і комфортом. Дизайнери прагнули слідувати концепції, згідно з якою туфлі повинні допомагати в створенні гарного образу на кожен день.

У колекціях 2015 року зустрічається велика кількість металевого блиску. Подібні моделі досить сміливі, виразні і ефектні. Шкіру для створення туфель на літній і весняний сезон напилюють під метал (мають срібне напилення, бронзове або золоте). Імениті дизайнери вирішили активно використовувати подібний варіант матеріалу для створення моделей човників класичного дизайну на акуратною шпильці, а також для створення химерних варіантів туфель, що мають платформу особливої форми і складності. Простота фасону трендової взуття 2015 року багато в чому перекривається за рахунок блиску металу, а також фактурної обробки в дизайнерському рішенні.

Зустрічаються жіночі туфлі весни 2015 в різних соковитих кольорах. Це кольори, взяті з природної гами. Найбільш стильними фарбуваннями взуття на 2015 стали яскраво-синій, насичено зелений, помаранчевий і рожевий кольори. З пастельної гами моделей взуття виділяють м'ятний, яскраво-жовтий, а також ліловий кольори.

Що модно цього літа

Фасон трендових пар туфель дозволяє підкреслити витонченість дам, їх елегантну натуру. Основне завдання модних осіб – вибирати взуття, що підкреслює досконалість і витонченість ніжок, а також демонструє легкість у фігурі.

Популярними стали масивні платформи, каблучки, а також танкетки. В цьому році дизайнерам вдалося зробити їх зовнішній вигляд особливим, не таким як у попередні сезони. Вони виглядають куди «крутіше» завдяки сміливому підбору матеріалів (приклад: шкіра з металом і пластиком). На весняних і літніх туфлях родзинкою стало непередбачуване комбінування матеріалів на верхній частині виробу. Це продемонстрували численні «модні туфлі весна літо 2015». Фото можна подивитися з модних показів колекцій іменитих дизайнерів.

З обробки в трендових туфлях можна виявити металізовану шкіру, грайливий блиск Swarovski, а також заклепки. Причому цими сміливими деталями прикрашені туфлі на кожен день.

Дизайнери оснастили модні туфлі весна літо 2015 на щиколотці ошатними бантиками, красивими ремінцями, а також витонченими шкарпетками і підкресленим фасоном вигину ступні. Подібні прийоми дозволили талановитим особам створити справжні шедеври, що характеризуються кокетливостью завдяки обробці, а також якісними дорогими матеріалами.

Поділитися: