Свіжі ідеї для осіннього образу

Осінь - пора яскравою опалого листя, ранкових дощів і холодних подихів вітру. Саме в такий період хочеться максимально утеплити свій гардероб, при цьому залишаючись в тренді. Подивившись покази осінніх колекцій від відомих дизайнерів, Garne розробило добірку порад для створення найбільш вдалого лука.

Космічна мода

Сріблясті фактури - це новий погляд на сучасну моду. Колір, безсумнівно, виділить вас з натовпу і приверне тисячі поглядів. Дівчина, одягнена в такий спосіб, виглядає футуристичної і неземної, як таємнича пришелица з шістдесятих або вісімдесятих років.

Стиль хижачки

Анімалістичний принт, ось уже кілька років поспіль є одним з головних трендів. Верхня одяг і взуття, виконані в такому стилі, прекрасно виглядають в холодну пору року і надають особливий шарм їх власницям.

Незвичайні підбори

Незвичайної популярності, в цьому сезоні, набрали ботильйони з екстравагантними формами підборів. Таке взуття була представлена на знаменитих паризьких подіумах і підкорила серця завзятих модниць.


 

Теплі пончо

Що може бути тепліше і комфортніше, ніж тепле шерстяне пончо? Саме ця деталь гардеробу може виглядати затишною і стильною одночасно, така річ точно стане в нагоді в похмурі осінні дні.

Теплі балаклави

В нинішню моду впевненими кроками входять шапки в стилі балаклави. Тепер це не тільки чоловічий головний убір, але і незамінний атрибут стильного, осіннього жіночого лука.

Верхній одяг з деніму

Джинсові пальто і куртки - останній писк моди. Одяг з деніму підійде як для звичайних робочих буднів, так і для вечірніх виходів. Такі речі виглядають стильно в поєднанні з високими підборами або чобітьми.


В нових осінніх колекціях значущим є присутність давно забутих старих речей. В своїх показах дизайнери використовують речі oversize, багатошарові образи, обольстительное міні, яскраві кольори і креативні форми взуття. Сучасні тренди дивують своєю екстравагантністю і незвичністю, але погодьтеся, в цьому є щось своє.

 

 


 

 

 

Поділитися: