Светр з ангори - модно і тепло

Дизайнери всього світу говорять в один голос про те, що головний тренд осені-це комфорт і тепло. Для нас, модниць, це тільки на руку. Тепер можна не мерзнути, надягаючи низькі джинси бедровки і короткі светрики. Утепляясь на зиму головне що нас варто запам'ятати - комфорт понад усе! Правда кажучи, є деякі "напутні"поради. Якщо ви плануєте покупку теплого светра, тоді зверніть увагу на однотонні ангорові светри вільного крою.

Ні, вони не були масово представлені на всіх модних подіумах світу, але "волохаті" светрики займають почесне місце на модному олімпі, за рахунок значних покупок цієї моделі в осінньо-зимовий період. І не даремно! Адже светр з ангори неймовірно теплий і дуже приємний до тіла. Рекомендується звернути увагу на моделі простого крою, злегка розширені, типу "оверсайз".

Колір, звичайно ж, на ваш смак, але краще вибрати в актуальних кольорах осені : приглушене рожевий, брудно-зелений, глибокий блакитний, або жовтий дуб. Категоричне "ні" скажіть люрексу, пайеткам і блискіток, адже светр з хорошої якісної ангори не потребує додаткових прикрас. Ангору отримують з вовни ангорських кроликів, яких спеціально вирощують для цих цілей. На дотик вона надзвичайно ніжна і приємна.

Найякіснішу ангорскую шерсть роблять в Італії та Франції, а ось недорогу ангору виробляють в Туреччині. При покупці вам буде легко визначити якість речі, досить провести по ангоровому светру шматочком натуральної чорної тканини. Річ низької якості залишить безліч "слідів", а ось дорога практично нічого. Ну і, зрозуміло, ангоровый светр не може коштувати дешево, якщо ціна підозріло низька, знайте пух ангори змішали з шерстю.

Поділитися: