Сумка на пояс знову в моді!

Пам'ятаєте, в дев'яностих частенько носили сумки на поясі? Там зберігали гроші і все найважливіше і найцінніше, щоб було ближче до тіла. Здавалося, в такому виконанні ці сумки вже ніколи не повернуться в моду, і ми ніколи не побачимо їх на вулицях міст на кожному п'ятому молодій людині, і кожній десятій дівчині. Але як кажуть: "З чим мода не жартує)))". Так і сталося. Сумка на пояс отримала друге дихання!

Якщо вам здається, що це суто чоловіча деталь гардероба, вона груба і абсолютно не жіночна, поспішаю вас переконати. Влітку ці сумки отримали друге дихання, і опинилися на модному олімпі завдяки дизайнерським рішенням в цьому році. На сьогоднішній день це насправді модна і дуже актуальна річ. Плюс ще один аргумент на користь сумки на пояс – це те, що саме в ній поєднуються мода і комфорт, що робить її, безсумнівно, вигідною і практичною покупкою. Ще одним не менш важливим моментом є і те, що влітку і восени сумка на пояс саме та річ, яка запросто складе тобі позитивну компанію в будь-яких активних пригоди.

Вона буде просто незамінна на концерті улюбленої зірки, дозволивши тобі стрибати, плескати, танцювати разом з друзями, не обмежуючи рухів і не викликаючи зайвих думок куди подіти сумку; стане кращим помічником на пробіжці – поклади в неї MP3 плеєр і вирушай на зустріч активного дня; буде незамінною на прогулянці з велосипедом - ви покладете все необхідне в дорозі і залишите руки вільними. Сумка на пояс відмінно буде виглядати з сукнями вільного крою. Буде добре, якщо ви закріпіть її більш щільно, і цим зробите акцент на лінії талії, а коли опустіть на стегна, створите більш легкий спосіб.

Чудова компанія для сумки на пояс – кроп-топ. Якщо накачаний прес і тонка талія ваш випадок, сміливо підкресліть це стильною сумкою на талії і сильно укороченим топом. А взагалі придивіться до свіжим ідеям дизайнерів, майже кожен модний дім випустив маленьку сумку, що кріпиться на талії, і виглядає по-новому цікаво і свіжо.

Поділитися: