Сумка-баул знову в моді

Чоловіки часто з подивом слухають своїх жінок, і досить не легко сприймають інформацію про те, що якась річ залишилася в іншій сумці. В інший? Чому вона не підійшла? Навіщо її міняти взагалі було потрібно? Та потім, що ми жінки дуже тонко відчуваємо стиль, і поминаємо, що маленький клатч ніяк не підійде під кросівки, а спортивна сумка Adidas буде дуже безглуздо виглядати з підборами. Тому кожен день збираючись, ми продумуємо свій образ, і відповідно сумка кожен день змінюється в залежності від наряду. Але, цього літа, здається, проблема трохи вирішилася. В моду знову увійшли сумки-баули, які були дуже модними в 70-х. Цього літа дизайнери дали їм «друге життя». Баул — велика чи не дуже, сумка-мішок.

Можливі моделі такої сумки і лямки, які з легкістю зроблять з сумки зручний рюкзак. Такий варіант сумки стане комфортним повсякденним варіантом, адже він дуже місткий і практичний, так і відмінною знахідкою для поїздок на природу або за місто. Баули шиють з щільних, практичних тканин. В ідеалі це натуральна шкіра, або її якісний замінник, або ж поліуретан.

Сьогодні сумка-баул зайняла гідне місце в гардеробах модниць у багатьох країнах, незалежно від віку і смаків. Вона стане улюбленим аксесуаром для вас, якщо ви любителька в якості повсякденного стилю хіпі - або бохо-шик або рок-н-рол. У такому разі однозначно зробіть свій вибір на користь бежевого баула, коричневого або чорного.

В якості декору відмінно виглядає бахрома, і декор з допомогою металевих деталей, таких як кола, шипи і заклепки. Сумку-баул запросто можна назвати однією з найбільш зручних та комфортних в експлуатації дамських сумок — вона, як «чорна діра» і здатна вмістити в себе практично все, що вам буде потрібно на протязі всього дня. Носити сумку можна з будь-яким одягом, звичайно, в межах розумного поєднуючи стилі одягу і основні кольори.

Поділитися: