Сукню на випускний - що вибрати?

Настав час, коли підручники і зошити можна закинути далеко на полицю, де вони будуть покриватися пилом, а річні іспити забуті, як страшний сон - ніби їх і не було. А все це, тому що попереду одне з найважливіших подій у житті кожної дівчини випускний бал! 

І як ви думаєте, про що ж все дівчинки дбають перед випускним? Звичайно ж про вбранні! Що лучшевыбрать - викликає сукня-міні або грецьке плаття в підлогу? А, може бути, взагалі костюм ошатний мереживною топ зі спідницею? До вибору випускного образу треба ставитися з особливою педантичністю, адже фотографії з свята залишаться на все життя і через років так десять вам не повинно бути соромно показувати їх своїм дітям або родичам. Пропонуємо вам надихнутися приголомшливими творами відомого ліванського дизайнера Zuhair Murad:Zuhair Murad

Перше, що ви повинні врахувати - це забути про корсетах і пишних спідницях. Випускний - це не весілля, і поспішати з парадним нарядом не варто - ви будете виглядати просто безглуздо. Крім цього, багато дівчат роблять помилку, коли збираються шити плаття в ательє за ескізом який-небудь горезвісної знаменитості: Дженніфер Лопес або Бейонсе. Є, звичайно, винятки, коли у вас швачка "від бога" і може пошити навіть копію сукні останньої колекції Dior, але таке буває вкрай рідко. 

На вулиці 2016 рік і нарядно-парадні сукні в стилі двотисячних-дев'яностих вже давно не в моді. В тренді мінімалізм зі стильними елементами і гарним декором. До такої категорії одягу можна віднести сукні-міні, які підійдуть, як на випускний так і на будь яке інше свято. Тільки врахуйте - довжина міні підходить дівчатам зі стрункими ногами. Фасон може бути різним: сукня-трапеція приховає недоліки фігури, а модель, що облягає фігуру - підкреслить її гідності, якщо вони є :)

Сукня довжини міді - ідеальний варіант для випускного балу. Стильна молодіжна тенденція, яка прийшла до нас ще з 60-тих років не могла не підкорити нинішніх модниць. А найяскравішими шанувальницями та іконами стилю 60-тих вважаються Одрі Хепберн і Грейс Келлі.

Довгі сукні в підлогу - найпоширеніші вбрання на випускному і це не дивно! Адже коли ще можна відчути себе зіркою з "червоної доріжки"? Але з сукнею-максі треба бути обережними - перевантаживши образ зайвими аксесуарами ви будете виглядати, як циганка, яка втекла зі свого табору, а не як Анджеліна Джолі на врученні премії "Оскар". Так що бажаємо удачі з вибором святкового вбрання!

Поділитися: