Сукні від Rami Kadi, як боротьба з фобіями

Для жінки сукні завжди залишаться чимось особливим. У штанях дівчина відчуває себе вільно, впевнено, але надівши плаття, всі відразу змінюється, вона стає більш жіночною і чарівною. Світу відомі імена багатьох чоловіків-дизайнерів, які спеціалізуються на створенні суконь нереальної краси. Зовсім недавно цей список збільшився ще на одного дивного творця жіночих суконь. Rami Kadi   ще зовсім молодий, але дуже талановитий дизайнер. Його роботи дивують своєю граціозністю, незвичайною красою і дають вечірньої та весільної моди нове, дивовижне й вражаюче, але разом з тим дуже ніжне віяння. Дивно, але Рамі Каді народився в Нью-Джерсі, США, в 1986 році. Виховали його в Лівані, і саме там він прожив свої молоді роки життя. З самого раннього дитинства Рамі помітив у собі схильність до мистецтва і дизайну, і з часом почав творити.
Згодом він помітив у собі і моторошну фобію. Боявся талановитий дизайнер, як і багато дітей, темряви і всіляких комах. З року в рік, він працював над собою і своїм мистецтвом. Він завжди дивував публіку і клієнтів, але в цей раз він створив просто неперевершену колекцію, з допомогою якої він переміг свої страхи. Ліванський кутюр'є вже другий сезон поспіль, успішно представляє свої роботи у рамках тижня високої моди в Парижі. Колекція неординарних вечірніх суконь Haute Couture осінь-зима 2015-2016 від ліванського модного будинку Rami Kadi, шокувала публіку в шок! Сукні в жуках і тарганів світилися в темряві, ніби світлячки!

На перший погляд це просто розуму незбагненно! І таке ніяк не хочеться одягати! Але все якраз навпаки! Сукні і наряди дуже вишукані і шикарні, а жуки світяться в темряві, і створюють таємну загадковість. Речі прикрашені вишитими вручну комахами і павуками.


Кожному своє, і можливо хтось ні за що на світі не одягне таке плаття, то те що дизайнерові вдалося здивувати і навіть шокувати всіх, це безсумнівно! Так чи інакше, його нова колекція шикарна. Насолоджуйтеся.

Поділитися: