Стильні купальники на літо 2016

Літо вже не за горами і варто задуматися над вибором купальника. Адже одним із запорук гарного відпочинку є підбір правильного пляжного гардероба, в якому ви будете відчувати себе красивою і впевненою. Часто, збираючись у відпустку, ми починаємо перебирати свої речі і розуміємо, що старий купальник нікуди не годиться - його актуальність вже давно вичерпалася, а в модних журналах так багато красивих купальників... Щоб не помилитися з вибором, варто ознайомитися з самими трендовими купальниками у цього літа. 



З минулого року залишаються модними купальники з перекрученими або перехрещеними шлейками. Ця модель повинна бути максимально простою у своєму дизайні, адже шлейки і без цього надають їй ефектності. Погодьтеся, що такий купальник виглядає стильно і оригінально! В'язані вироби або з елементами в'язання теж актуальні цього літа. Такі купальники мають дихаючими властивостями, вони приємні до тіла і не створюють зайвого дискомфорту.

Трендовим цього літа є купальники з верхом у вигляді топа. Перші такі моделі представили у новій колекції Victoria's Secret. Образ виглядає дуже цікаво і водночас жіночно. Топ можна носити і як самостійну частину одягу. Джинсові шорти, майка з глибокими проймами ідеально доповнить образ. 

Купальники в стилі ретро увійшли в моду вже кілька років тому і до сих пір не залишають своїх позицій. Завищені трусики допоможуть не тільки приховати дрібні недоліки фігури, але і вигідно підкреслити достоїнства. Що стосується забарвлення купальника. найбільш популярний в цьому році анімалістичний, тропічний та етнічний принт. Дівчатам, які люблять виділятися, можна вибрати купальник у яскравих неонових тонах, але за версією Pantone найбільш модними кольорами в цьому році є рожевий кварц і сереніті. Тобто, все-таки краще робити ставку не на неон, а на пастель. 

Вибираючи купальник, враховуйте не тільки актуальність фасону і кольору, але і параметри своєї фігури. Якщо у вас проблемна талія - віддайте перевагу цілісному купальнику, якщо стегна - ретро-трусиків з завищеною талією. Якщо ж ви невисокого зросту і хочете візуально витягнутися - купіть купальник з високою посадкою. Але, не дивлячись на модні поради, ви повинні самі зрозуміти, що це саме ваша річ і носити її в своє задоволення.

Перейти в каталог

Поділитися: