Спідниця-плісе: як носити і з чим поєднувати?

Спідниця-плісе утримує свою популярність ще з минулого сезону. Правда, дизайнери дещо змінили її традиційний зовнішній вигляд і стиль. Тепер в моді плісирована спідниця довжиною міді, а також моделі асиметричного крою. Такі моделі досить практичні і підходять для будь-якого випадку. А ось як носити спідницю-плісе і з чим поєднувати її, читайте в нашому огляді.

Кому підходить спідниця-плісе?

Плісировані моделі спідниць підходять далеко не всім, але завжди існує альтернатива. Найбільш вигідно і красиво виглядають спідниці-плісе на худорлявих жінок з довгими й стрункими ніжками. Апетитним красуням plus-size краще відмовитися від міні та міді-довжини, а віддати перевагу більш дрібних складок і довжині максі. Крім того, важливо підібрати правильний верх, який вдало підкреслить переваги пишної фігури.

Як носити спідницю-плісе?

За великим рахунком, плісирована спідниця сама по собі яскрава річ, і це не дивлячись на її забарвлення. І якщо в образі є спідниця-плісе, то акцент у ньому в будь-якому випадку буде саме на спідниці, яка і візьме на себе всю увагу оточуючих.

Але навіть для такої самобутньої речі існують свої правила носіння:
1. Гра з контрастами. Взагалі-то спідницю-плісе можна поєднувати з будь-яким верхом: топ, футболка, сорочка, светр. Однак додати образу особливого шарму допоможе трюк «гра з контрастами», наприклад, використання верху, контрастного стосовно спідниці кольору. Особливо стильні поєднання – блакитний і марсала, червоний і рожевий, жовтий і фіолетовий. Таку гру можна проводити і з фактурами тканин – в'язаний светр oversize + легка спідниця, атласна блуза + спідниця-плісе з фатину.

2. Сміливо підбирати верх. До цибулі з спідницею-плісе буде підходити будь-верх: косуха, пальто, кофточка, сорочка в чоловічому стилі. А в холодну пору року шанувальниці спорт-шику можуть надіти до неї пухову куртку або дощовик.

3. Правильна взуття. На підборах або на низькому ходу – до спідниці-плісе підходить будь-яке взуття. Головне, правильно підібрати довжину спідниці. Для довжини максі більше підходять босоніжки на підборах або туфлі-човники, а для довжини міді – сліпони, балетки, ugly sneakers і т. д.

4. Не більше двох прикрас. Спідниця-плісе сама по собі яскрава і оригінальна і перш, ніж розставляти акценти в образі, потрібно зрозуміти, що саме вона і є «родзинкою» вашого цибулі. Тому актуальними аксесуарами, які тільки доповнюють вбрання з плісированою спідницею, стануть стильні окуляри - oversize, компактна сумка крос-боді і при цьому не більше двох прикрас.

Купити спідницю-плісе та аксесуари до неї ви завжди можете в нашому інтернет-магазині:

Спідниця жіноча - #4038399
  • -71%
420 грн. 1 450 грн.
Спідниця жіноча - #4038391
  • -71%
420 грн. 1 450 грн.
Жіноча спідниця плісе - #3400025
  • -38%

Перейти в каталог

Поділитися: