Що таке family look?

Бути стильною і модною це не на день, не на місяць, це на все життя. І після того, як дівчатка виростають і стають мамами, їх бажання залишатися такими ж модницями, нікуди не пропадає. Саме так і з'явилося поняття «family look». Що ж це таке? Насправді, все досить просто. Фемілі лук – це коли мама і дитина, найчастіше донька одягаються в одному стилі, або навіть однаково. Для нас це модна, нова «фішка», але закордонні зірки вже давно зробили це справжнім культом.

Тобто, вони не просто купують щось схоже або з однієї тканини, а буквально мають ідентичні речі, взуття та аксесуари. Якщо вірити фешн експертам, то винахідницею сімейного стилю стала всесвітньо відома співачка Мадонна. Саме вона вирішила, що дитячі речі не підходять по стилю для її дочки Лурдес, і веліла дизайнерам повністю скопіювати її гардероб для доньки.

Виглядало це не просто шалено мило, а й насправді бездоганно стильно і нереально чуттєво. Адже це не просто речі, це ціле сприйняття сім'ї, показник того, як мама і дочка близькі, і ця сім'я єдина.

Жодних сумнівів, що через деякий час ця модна тенденція переступила і в широкі маси. Величезна кількість закоханих пар, і батьки з дітками, традиційно стали використовувати «фемілі луки».


Так як цієї фешн культурі вже не один рік, то його з упевненістю можна поділити на кілька категорій. Найпростіший варіант це коли батьки і дітки носять різні речі, але використовують подібні аксесуари, такі як сумочки, капелюшки, шарфи і тд. Також часто можна побачити, як винахідливі матусі плаття з дітками в одному кольорі, але при цьому тканину і фасон може бути різним.

Ну і звичайно, вищим пілотажем вважається коли одяг повністю однакова, з однієї колекції, і від одного дизайнера, який цілеспрямовано створив колекцію для модного мами і її малюка.

Поділитися: